Κορονοϊός: Πετάξτε τώρα τις υφασμάτινες μάσκες – Είναι επικίνδυνες

featured image

Οι υφασμάτινες μάσκες, φαίνεται πως δεν μπορούν να παρέχουν επαρκή προστασία έναντι των νέων μεταλλάξεων του κορονοϊού.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Γάλλος υπουργός Υγείας, Olivier Véran, σε ακολουθία με τις συστάσεις του γαλλικού Ανώτατου Συμβουλίου Υγείας.

Ειδικότερα, οι υφασμάτινες μάσκες δεν προσφέρουν επαρκές φιλτράρισμα και καθώς οι μεταλλάξεις του Covid-19, είναι πιο μεταδοτικές, συνίσταται στους πολίτες για την ασφάλειά τους να επιλέγουν τις χειρουργικές μάσκες. Επίσης, ο υπουργός Υγείας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός τρίτου lockdown.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεφτίλα! Χοντρό κράξιμο στον ΣΚΑΙ. “Στημένο παιχνίδι με την Σαλαγκούδη”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Η “σκατίλα” της Σαλαγκούδη στον Τριαντάφυλο. “Μη μ’ ακουμπάς ρε”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Το λάθος της Σαλαγκούδη . Άφησε το Instagram της ανοιχτό και…

«Το HCSP (Ανώτατο Συμβούλιο Δημόσιας Υγείας) συνιστά στους Γάλλους, και αυτή είναι η σύσταση που τους κάνω και εγώ επίσης, είναι να μην χρησιμοποιούν πλέον τη χειροτεχνική μάσκα που κάναμε στο σπίτι», δήλωσε ο Olivier Véran, ζητώντας ακόμη «να αποφύγετε τις λιγότερο φιλτραρισμένες μάσκες βιομηχανικών υφασμάτων (η λεγόμενη “κατηγορία 2”)». Το σχετικό διάταγμα με όλες τις οδηγίες θα δημοσιευθεί εντός της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου.

Πλεόν, μόνο τρεις τύποι μασκών θα πρέπει να φοριούνται σε δημόσιους χώρους, ακόμη και αν παρουσιάζει δυσκολίες ο ακριβής έλεγχος για την τήρηση αυτής της οδηγίας:

χειρουργικές μάσκες (αυτές που χρησιμοποιεί το ιατρικό προσωπικό) FFP2 (η πιο προστατευτική) οι λεγόμενες βιομηχανικές μάσκες υφάσματος «κατηγορίας 1»

Πληροφορίες από το altsantiri

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.