«Θέλω τη μαμά»: Νηπιαγωγός έβγαλε στο κρύο κοριτσάκι για τιμωρία – ΕΔΕ από το υπουργείο, τι απαντά η ίδια

featured image

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας. Νηπιαγωγός έβγαλε για τιμωρία έξω από την αίθουσα κοριτσάκι τεσσάρων ετών για να το τιμωρήσει ενώ στην περιοχή επικρατούσαν συνθήκες ψύχους.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το zougla.gr, το κοριτσάκι κλαίγοντας φωνάζει τη μαμά του ενώ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η νηπιαγωγός φέρεται να του ζητούσε επίμονα να της ζητήσει συγγνώμη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Τέλος η Κάτια Ταραμπάνκο. Αυτοάνοσο η κορονοϊός;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Survivor» – Οσμή σκανδάλου με την παραμονή όλων. Το αυτογκόλ του Τούρκου

Μιλώντας στο zougla.gr, η νηπιαγωγός παραδέχτηκε το περιστατικό, λέγοντας ότι φέρθηκε «υπερβολικά» βγάζοντας το παιδί έξω στο κρύο για περίπου 2 λεπτά. «Το έβγαλα έξω από την πόρτα και του μίλαγα συνέχεια λέγοντάς του ότι πρέπει να ηρεμήσει. Αμέσως μετά κάλεσα τη μητέρα του. Σίγουρα η αντίδρασή μου ήταν ακραία, αλλά έπρεπε να προστατέψω και τα άλλα παιδιά» αναφέρει. «Οι γονείς το απόγευμα ήρθαν στο σχολείο και συνεργαστήκαμε για τα επόμενα βήματα για τη βελτίωση του παιδιού» συμπληρώνει.


ΕΔΕ από το υπουργείο Παιδείας

Μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, το υπουργείο Παιδείας διέταξε εις βάρος της νηπιαγωγού.

Όπως αναφέρει μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, είχε επικοινωνία με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου «να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

Αναλυτικά, η ανάρτηση της Ν. Κεραμέως έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.