Αυτόν φωτογράφισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Αυνανιζόταν και…

featured image

Τι έγραψε ανάμεσα σε άλλα η Πηνελόπη: “Να πηγαίνετε με λαχτάρα στην πρόβα όπου ο τάδε ηθοποιός και σκηνοθέτης σου μιλάει με το χέρι μέσα στο παντελόνι του και μετά σου αγγίζει το πρόσωπο. Σκεφθείτε να πρέπει από αυτή τη θέση να πάτε να καταγγείλετε έναν άνθρωπο που ο κόσμος αγαπάει μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα. Σκεφθείτε όλες τις πόρτες να κλείνουν γιατί τολμήσατε να απαντήσετε σ ένα τέτοιο άνθρωπο. Κάνουμε αυτή τη δουλειά για να ζήσουμε και οι πόρτες κλείνουν σαν ντόμινο όταν ανοίγεις μέτωπα σ αυτό το χώρο ακόμα κι αν όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι γνωστοί-άγνωστοι. Σκεφθείτε να πηγαίνετε σε οντισιόν ως νέα ηθοποιός και ο άλλος αντίστοιχος σκηνοθέτης και συνάδελφος να αυτοικανοποιειται την ώρα που αυτοσχεδιάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του. Και πολλά πολλά άλλα… Γιατί είναι και τα άλλα. Το bullying, η απαξίωση, οι χαρακτηρισμοί. Σκέψου την κούραση, την απόγνωση, την απόλυτη στενοχώρια όταν σε αντίξοες συνθήκες βάλεσαι ασταμάτητα με σχόλια και ψυχολογικό πόλεμο”.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκλαψε το twitter με τον Τριαντάφυλλο αλλα «έθαψε» την μπλε ομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Καταγγελία «βόμβα» της Γερονικολού κατά Κιμούλη: «Με φόβισες. Με τρόμαξες…Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το μακροβούτι της Χοψονίδου που θα αφήσει εποχή!

  • Πρόκειται για ένα μεσήλικο αγόρι που έχει απασχολήσει πολύ. Όχι τόσο για το ταλέντο του αλλά για τις ερωτικές επιλογές του. Όλες επώνυμες… διάσημες και γυναίκες που απασχολούσαν και απασχολούν. Τελευταία άλλαξε πολύ. Και απο γκομενάκος έχει μεταλλαχτεί.

Όχι μόνο εξωτερικά κάτι που δεν μπορεί να δεχτεί… αλλά και σε επίπεδο συμπεριφοράς. Όσο για την καταγγελία της Πηνελόπης; Μαθαίνω πώς καθόταν στη σάλα και χωρίς δισταγμό έβγαζε έξω το μόριό του και ικανοποιούσε τις ορμές του, μπροστά σε όλους.

  • Είναι προφανές ότι δεν το έχει κάνει μόνο στην Πηνελόπη. Όπως είναι προφανές, ότι δεν θα το αφήσουν μόνο στην περιγραφή. Μαθαίνω ότι είναι έτοιμες να τον καταγγείλουν ονομαστικά. 

Μένει να το δούμε

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.