Survivor: «Δεν έχει πετύχει αυτά που θέλει, είναι πεινασμένος για εξουσία», είπε ο Κονδυλάτος για Κοψιδά (vid)

featured image

Καταπέλτης ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor, ισοπεδώνοντας με τα σχόλια του τον Γιώργο Κοψιδά.

Πολεμικό είναι το κλίμα και στην ομάδα των «κόκκινων» στο Survivor, αφού Περικλής Κονδυλάτος κι Ανθή Σαλαγκούδη φαίνεται πως δεν συμπαθούν καθόλου τον Γιώργο Κοψιδά.

Άλλωστε νωρίτερα σήμερα ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, είπε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά πως «κανείς δεν πρέπει να χάσει τα επόμενα συμβούλια», κάνοντας λόγο για αρχηγικές τάσεις και… «πήλινα πόδια».

Όπως φάνηκε ήδη από το σημερινό (19/1) επεισόδιο, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη και δεν συμφωνούν με τις κινήσεις του Γιώργου Κοψιδά στο ριάλιτι.


Ο Περικης Κονδυλάτος ανέφερε εκνευρισμένος: «Πριν το συμβούλιο φάνηκε ότι θα είναι φιάσκο με τον Γιώργο που είχε λυσσάξει κι έλεγε να δώσω τις προμήθειες. Κατευθείαν ο Γιώργος Κοψιδάς είπε να μαζέψω και να επιστρέψω εγώ στους Μπλε τις προμήθειες που τους πήραν οι πρώην συμπαίκτες τους κι εμένα μου χτύπησαν αμέσως καμπανάκι κι είπα τι δουλειά έχει αυτός; Συνήθως αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να παίρνει μέρος σε τίποτα κι ακόμα κι όταν αποχώρησε η Κάτια δεν είπε λέξη. Πολύ περίεργα λοιπόν αίσθημα ευθύνης από έναν άνθρωπο που δεν ήθελε να τις πάρει. Βγήκε ένας άνθρωπος που στην ζωή του δεν έχει πετύχει αυτά που θέλει κι είναι πεινασμένος για την παραμικρού είδους εξουσία κι εδώ επειδή του είπαν ότι είσαι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες και θα σχηματίσεις ομάδα, την έχουμε βαμμένη.

Φαίνεται ότι είναι από την κατηγορία ανθρώπων που θέλει να καταξιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο επειδή μάλλον δεν τα έχει καταφέρει στην προσωπική του ζωή, ήρθε εδώ να αποδείξει κάτι. Φαντάσου τι ήττα πρέπει να έχει φάει στην ζωή σου για να συμπεριφέρεται έτσι εδώ και να σε κοπανάει ότι πρέπει να πετύχουμε τη νίκη γιατί αλλιώς δεν είμαστε τίποτα. Δεν θα σε βοηθήσει μία κούπα ρύζι να ξεχωρίσεις σε κάτι επαγγελματικής φύσης ή το να γίνεις αποδεκτός στην κοινωνία».



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.