Έρχεται και τρίτο lockdown; Η αποκάλυψη Βατόπουλου που σοκάρει

featured image

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Αλκιβιάδης Βατόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τρίτου lockdown αλλά τόνισε ότι «δεν είναι κάτι που είναι άμεσο». Παράλληλα, εξήγησε ότι είναι εξαιρετικά πιθανόν η μετάλλαξη να επικρατήσει του αρχικού στελέχους καθώς φαίνεται πως μεταδίδεται πιο εύκολα και πως είναι εξαιρετικά σημαντικό πια να υπάρξει γρήγορος εμβολιασμός του πληθυσμού.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως απαιτείται εξαιρετική προσοχή από τους πολίτες και καλή επιδημιολογική επιτήρηση της κατάστασης «για να ξέρουμε πολύ γρήγορα τι γίνεται».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το μακροβούτι της Χοψονίδου που θα αφήσει εποχή!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τραβάνε τις τρίχες τους στον Σκαϊ – Η Μαλέσκου δείχνει το πλούσιο στήθος της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κλαίει όλη η νύχτα – Νεκρός απο ανακοπή καρδιάς ο επιχειρηματίας Κώστας Κωστάκος

Αναφέρθηκε και στο άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων, τονίζοντας πως ούτε έχει ζητηθεί ούτε έχει τεθεί θέμα να μην ανοίξουν την προσεχή Δευτέρα χωρίς ωστόσο να αποκλείσει οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση στο μέλλον αν αλλάξουν τα δεδομένα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων που ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΛ.ΑΣ. με απόφαση του αρχηγού της Αστυνομίας, ο κ. Βατόπουλος είπε ότι δεν ήταν πρόταση της επιτροπής, συμπληρώνοντας πως είναι γενικά καλό σε καιρό πανδημίας να πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις.

Φωτό απο Έθνος [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.