Αντ1 Πρωϊνο – Ο φόβος της Σκορδά για το Λιάγκα… οι μοναξιές στα διαλείμματα και οι γλύφτες

featured image

“Πρεμιέρα”… έκανε το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να επιστρέψει στα παλιά λημέρια του. Η Σκορδά αγχωμένη και λίγη καθώς αυτό που ήθελε ήταν να μην της πάρει τον αέρα από την πρώτη μέρα ο πρώην της. Και ήταν αγενής τηλεοπτικά τουλάχιστον 11 φορές.

Βλέπετε η θεία έχει δει σχόλια, έχει ακούσει τον κόσμο και ξέρει πόσο εύκολο είναι να χάσει τον ρόλο της κεντρικιάς που δεν είχε όταν παρουσίαζε με τον Λιάγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου η Φαίη φοβάται τον Λιάγκα γι αυτό θα δείτε στη συνέχεια πως ο ρόλος του θα περιορίζεται ενώ εκείνη θα προσπαθεί δημιουργεί εντάσεις μαζί του ώστε να μην ξεχνιέται. Όλα θα εξαρτνθούν απο τα νούμερα… με αυτά που θα δούμε σε λίγο να μην αντικατορπρίζουν την πραγματικότητα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το μακροβούτι της Χοψονίδου που θα αφήσει εποχή!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τραβάνε τις τρίχες τους στον Σκαϊ – Η Μαλέσκου δείχνει το πλούσιο στήθος της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κλαίει όλη η νύχτα – Νεκρός απο ανακοπή καρδιάς ο επιχειρηματίας Κώστας Κωστάκος

Η “νέα” ομάδα δεν είχε διαφοροποιήσεις παρά μόνο αυτή του Τεργιάκη… που κάποια στιγμή ένιωσα πώς δεν παρουσίαζε τον Λάρι Κίνγκ αλλά την είδε λίγο Λάρι. Κατα τα άλλα… η Σκορδά έφερε πίσω τη “φίλη” της για να την γλύφει.

Επίσης αν και… νέα πρεμιέρα, δεν υπήρχε καλό κλίμα αφού στα διαλείμματα ο Λιάγκας ήθελε την ησυχία του, η κυρά από το Κιλκίς έψαχνε να βρει ατάκες και οι υπόλοιποι πανελίστες δεν μιλιόντουσαν μεταξύ τους.

Είσαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ρε. Όσο για τον Ποφάντη; Τον ευτραφή κύριο με τη μάσκα που είδαμε σε πλάνο; Εννοείται πώς ήταν στο πλατό για τον Λιάγκα ακριβώς επειδή φοβάται πολύ την επιστροφή του…

Και όχι παιδιά. Δεν γίνατε Σουηδία. Αυτό που είδαμε ήταν και είναι μια θλιβερή απόπειρα τηλεοπτικής επιβίωσης. Για να τα λέμε όπως είναι…

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.