H πιο trash εκπομπή μπορεί να επιστρέψει: Η Στιγμή της Αλήθειας (vid)

featured image

Μετά από 12 χρόνια  «Η Στιγμή της Αλήθειας» που είχε ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις, μπορεί να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση.

Αν υπήρχε ειδική κατάταξη για τις πιο trash εκπομπές που έχουν φιλοξενηθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, τότε στις πρώτες θέσεις, αν όχι στην πρώτη, θα ήταν σίγουρα «Η στιγμή της Αλήθειας». Είναι εκείνη που παρουσίαζε το 2008 και το 2009 η Ευγενία Μανωλίδου, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις με το concept της, καθώς αποκαλύπτονταν πολλές προσωπικέςντροπιαστικές και ακατάλληλες στιγμές των παικτών, μπροστά σε συγγενείς, συζύγους και γενικώς όλη την Ελλάδα.


Εν έτει 2021 λοιπόν, η συγκεκριμένη εκπομπή μπορεί να επιστρέψει στου τηλεοπτικούς μας δέκτες, όπως αποκάλυψε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανήκει και επίσημα πλέον στην Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, καθώς μέσα στην εβδομάδα έπεσαν οι υπογραφές για τη συνεργασία τους.

Ένα από τα project που συζητάνε για να προχωρήσει είναι και αυτό του «Η Στιγμή της Αλήθειας», όμως προς το παρόν το νομικό τμήμα της εταιρίας εξετάζει τις παραμέτρους που υπάρχουν και αν χρειάζεται να γίνουν αλλαγές.



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.