Σοκ και Δέος. Τέλος οι “Κου-Κου” απο το STAR – Η εισήγηση και το κόψιμο

featured image

απο το nassosblog.gr

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη αλλά και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής τους. Χειρίστηκαν σε μια πολύ ευαίσθητη περίοδο τελείως λάθος το θέμα με τους δίδυμους στον «αέρα». Δεκάδες μαθαίνω είναι οι καταγγελίες σωματείων αλλά και μεμονομένων πολιτών στο ΕΣΡ ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα είναι στο STAR.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με τους δίδυμους του “Big Brother”. “Δεν είμαστε βιαστές. Η κοπέλα ήθελε ομαδικό”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Ξέσπασε η μητέρα των ανήλικων δραστών – «Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι»

Η ιδιοκτησία είναι έξαλλη όπως και η ανώτατη διοίκηση γεγονός απόλυτα λογικό καθώς ο τραγικός χειρισμός ενός τόσο λεπτού γεγονότος σε πρωινή εκπομπή «στραπάτσαρε» το προφίλ του καναλιού.

«Μετρούν ακόμη αντιδράσεις και μετά θα πάρουν οριστικές αποφάσεις. Είναι πολύ βαρύ το κλίμα και για τους δύο παρουσιαστές». Αυτό μου έλεγες χθες πηγή που έχει γνώση των πραγμάτων. Πάντως και να βγάλει τη σεζόν η εκπομπή το μόνο βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να επανέλθει στους δέκτες μας την επόμενη σεζόν. Ήδη στο STAR εξετάζουν σενάρια για το πως μπορεί να διαμορφωθεί το πρωινό πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Και στο τραπέζι πέφτουν ονόματα ακόμη και από το διπλανό κανάλι… 

Μείνετε εδώ. Σε λίγο σας έχω κι άλλα…

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.