“Survivor” – Κατέρρευσε ο Καλίδης με το “είσαι κλέφτης”! Το τηλεφώνημα που τον έσωσε

featured image

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ο Πάνος Καλίδης μετά τα όσα ακούστηκαν χθες στο συμβούλιο. Και λέω είναι σε σχέση με όσα είδαμε χθές. Οι μυημένοι γνωρίζουν πώς τα γυρίσματα αυτά τοποθετούνται χρονικά στην προηγούμενη εβδομάδα. Τι συνέβη λοιπόν στο μεσοδιάστημα;

Ο Τριαντάφυλλος τον κατηγόρησε ότι έκλεψε λάδι και ο Πάνος φανερά απογοητευμένος αποκρίθηκε: «Ντροπή τους, μόνο αυτό λέω, ντροπή τους αν με έχουν βάλει σε ένα τέτοιο λούκι! Γιατί εγώ κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ! Ας ορκιστούν και στα παιδιά τους αν έχει βρεθεί στην καλύβα λάδι. Ντροπή τους, μόνο αυτό έχω να πω».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το μακροβούτι της Χοψονίδου που θα αφήσει εποχή!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τραβάνε τις τρίχες τους στον Σκαϊ – Η Μαλέσκου δείχνει το πλούσιο στήθος της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κλαίει όλη η νύχτα – Νεκρός απο ανακοπή καρδιάς ο επιχειρηματίας Κώστας Κωστάκος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο τραγουδιστής μετά το τέλος του Συμβουλίου κατέρρευσε ψυχολογικά. Ήθελε να φύγει και αν επιστρέψει σπίτι του αφού δεν άντεχε τον πόλεμο και την πίεση που δεχόταν απο την παλιά ομάδα του.

Άνθρωποι της παραγωγής βρέθηκαν από τη πρώτη στιγμή κοντά του – αφού φοβήθηκαν για την ψυχολογική κατάσταση του- και μετά από παράκληση του τραγουδιστή, του επέτρεψαν να επικοινωνήσει με το σπίτι του ώστε να νοιώσει καλύτερα. Όπως και έγινε.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.