Γυμνός άνδρας επιτέθηκε σε επιβάτη, έπεσε στις ράγες του μετρό και πέθανε από ηλεκτροπληξία

featured image

Το περίεργο περιστατικό προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος σε όλη την πόλη, με την υπηρεσία του μετρό στο Άνω Μανχάταν να αναστέλλεται για περίπου μία ώρα.

Ένας γυμνός άνδρας που έτρεχε σε κατάσταση αμόκ σε έναν σταθμό του μετρό της Νέας Υόρκης υπέστη ηλεκτροπληξία αφού έπεσε πάνω στις ράγες.

Σύμφωνα με μια έκθεση της αστυνομίας, ο γυμνός άνδρας, ο οποίος μπορεί να ήταν διανοητικά διαταραγμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών, έσπρωξε έναν επιβάτη στις ράγες στον σε έναν σταθμό του Χάρλεμ γύρω στις 15:40 το Σάββατο (16/1).


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με τους δίδυμους του “Big Brother”. “Δεν είμαστε βιαστές. Η κοπέλα ήθελε ομαδικό”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το κράξιμο στην Ηλιάδη για τις πλαστικές στο πρόσωπο και η απάντησή της

Το συγκλονιστικό περιστατικό, μέρος του οποίου καταγράφηκε σε βίντεο από ένα άτομο, έδειξε πώς ένας από τους άλλους επιβάτες προσπάθησε να σώσει τον άνδρα, που βρέθηκε στο διάβα του επερχόμενου συρμού.


Αμέσως μόλις συνέβη αυτό, εκείνος επέστρεψε στην πλατφόρμα και ενεπλάκη σε συμπλοκή. Ο γυμνός άνθρωπος που του επιτέθηκε γλίστρησε πάνω στη σιδηροτροχιά, υπέστη ηλεκτροπληξία και πέθανε.

Ο οδηγός του τρένου κατάφερε να το σταματήσει με ασφάλεια έξω από τον σταθμό. Οι άλλοι δύο άνδρες στο περιστατικό διέφυγαν τον κίνδυνο με μικρούς τραυματισμούς και έλαβαν περίθαλψη στο κοντινό νοσοκομείο του Αγίου Λουκά.

Ωστόσο, ο γυμνός δράστης κηρύχθηκε νεκρός επιτόπου.

Ένας υπάλληλος του σταθμού δήλωσε στη New York Post: «Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν πιο συχνά από ότι νομίζετε», προσθέτοντας «Εννοώ, ζείτε στη Νέα Υόρκη; Ξέρετε πως είναι στο μετρό αυτές τις μέρες.»

Το περίεργο περιστατικό προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος σε όλη την πόλη, με την υπηρεσία του μετρό στο Άνω Μανχάταν να αναστέλλεται για περίπου μία ώρα, αφού οι ομάδες διάσωσης έπρεπε να κόψουν το ρεύμα στις γραμμές για να ανακτήσουν το σώμα του γυμνού άνδρα.

Η υπηρεσία αποκαταστάθηκε μετά από περίπου μιάμιση ώρα, σύμφωνα με ενημέρωση της Μητροπολιτικής Αρχής Μεταφορών της Νέας Υόρκης.

Πηγή: Reader.gr 

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.