Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος - «Έχω δεχτεί bullying λεκτικό, ρατσιστικό» (Video)

featured image

Σε κλάματα ξέσπασε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με αφορμή τη συζήτηση περί περιστατικών κακοποίησης που καταγγέλλονται τις τελευταίες ημέρες. 

Ο δημοσιογράφος ξέσπασε και μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί ο ίδιος στην τηλεόραση, ενώ κάποια στιγμή κατέρρευσε ψυχολογικά, ζητώντας να αποχωρήσει για λίγο από το πλατό.

«Έχω δεχτεί bullying λεκτικό, ρατσιστικό για τη χροιά της φωνής μου ότι είναι κάπως και δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις καριέρα, ότι μας ενοχλεί αυτό που είσαι… Μια κυρία η οποία τώρα εργάζεται μου έκανε τη ζωή μαύρη για έναν ολόκληρο χρόνο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκλαψε το twitter με τον Τριαντάφυλλο αλλα «έθαψε» την μπλε ομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Καταγγελία «βόμβα» της Γερονικολού κατά Κιμούλη: «Με φόβισες. Με τρόμαξες…Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα»

Δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση αυτά που έχω ακούσει, δεν μπορούν να ακουστούν σε πρωινή εκπομπή οι βρισιές που έχω ακούσει στο ακουστικό μου και τα ρατσιστικά σχόλια που έχω ακούσει.

Φέρνω λίγο στο μυαλό μου αυτές τις εικόνες και δεν μπορώ. Δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά και αυτό μου δημιουργεί μια συναισθηματική φόρτιση. Σας ζητώ να βγω λίγο έξω. Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια και 8 χρόνια ψυχοθεραπείας.

Ήθελε κάποιον άλλον συνάδελφο, δεν της έκαναν το χατίρι και για έναν ολόκληρο χρόνο πέρασα πάρα πολύ άσχημα. Έχω διαγράψει αυτή τη χρονιά από το μυαλό μου» είπε με δάκρυα στα μάτια.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.