Άγρια δολοφονία με θύμα προκλητική influencer – Την σκότωσε ο άντρας της

featured image

Ο καβγάς με τον σύζυγό της για μια ανάρτηση και η δολοφονία με 14 σφαίρες μπροστά στην 6χρονη κόρη της. Στην 35χρονη Eliane Ferreira Siolin άρεσε πολύ να ανεβάζει αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα.

Μόνο που ο άντρας της θύμωσε για μια «πικάντικη» ανάρτηση και τη σκότωσε μπροστά στην κόρη τους, πυροβολώντας τη 14 φορές. Ο 41χρονος Alejandro Antonio Aguilera Cantallupi έστρεψε κατόπιν το όπλο στον εαυτό του, ξανά μπροστά στα μάτια του παιδιού.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκλαψε το twitter με τον Τριαντάφυλλο αλλα «έθαψε» την μπλε ομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Καταγγελία «βόμβα» της Γερονικολού κατά Κιμούλη: «Με φόβισες. Με τρόμαξες…Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα»

H σορός της έφερε «τουλάχιστον 14 τραύματα και το δεξί της χέρι φαινόταν σπασμένο», σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας. Η σορός εκείνου είχε μόνο ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τοπικών καναλιών, η 6χρονη κόρη τους ήταν παρούσα σε όλο το επεισόδιο. Τώρα ζει για την ώρα με συγγενείς. Η αιτία που άναψε τα αίματα φέρεται να είναι ένα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβασε εκείνη στο TikTok. «Οι κοντινοί φίλοι λένε πως τσακώνονταν πολύ, ακόμα και δημοσίως», δήλωσε ο αστυνομικός Analu Ferraz.

@elianesiolin

♬ som original – Patrícia Ramos

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.