“Survivor” – Χαμός με τους παίκτες – Διεκόπη το γύρισμα στο συμβούλιο

featured image

Χαμός επικράτησε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, αφού, φαίνεται ότι υπήρξε διακοπή αμέσως μετά την υποψηφιότητα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι! Μια Ελέτσι που επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα… ακυρώνοντας τα ρεπορτάζ που την ήθελαν να μπαίνει και πάλι στο ριάλιτι.

Συγκεκριμένα μόλις η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε ως υποψήφια την συνάδελφό της για να την γλιτώσει ο καλός της φίλος Περικλής επικράτησε το “σώσε”! Αμέσως αρκετοί παίκτες εξέφρασαν την αντίρρησή τους αρκετά έντονα, όπως για παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος (αλλά δεν ήταν ο μόνος) με αποτέλεσμα το γύρισμα να διακοπεί, να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί σχεδόν μια ώρα μετά! Γι’ αυτό και ο ΣΚΑΙ την περασμένη Τετάρτη είχε αργήσει αρκετά να δώσει και το trailer του επεισοδίου!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεφτίλα! Χοντρό κράξιμο στον ΣΚΑΙ. “Στημένο παιχνίδι με την Σαλαγκούδη”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Η “σκατίλα” της Σαλαγκούδη στον Τριαντάφυλο. “Μη μ’ ακουμπάς ρε”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Το λάθος της Σαλαγκούδη . Άφησε το Instagram της ανοιχτό και…

Αυτός μάλιστα, ήταν και ο λόγος που η Ανθή Σαλαγκούδη τραβήχτηκε όταν την ακούμπησε ο Τριαντάφυλλος, επειδή δηλαδή είχε προηγηθεί ένας πολύ έντονος καυγάς! Δεν είχε καμία “μύγα” η Ανθή και τραβήχτηκε, απλά οι συμπαίκτες είχαν τσακωθεί πολύ άσχημα λίγα λεπτά πριν, κάτι που φυσικά “κόπηκε” στο μοντάζ! Οι άνθρωποι της παραγωγής πάντως είχαν αρκετή δουλειά.


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4 σχετικά με την Ανθή Σαλαγκούδη, μετά τα όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή και ο ΣΚΑΙ έχουν πάρει την απόφαση να αλλάξουν τη διαδικασία της ψηφοφορίας και μάλιστα άμεσα, ώστε να μην επαναληφθούν ψηφοφορίες όπως εκείνη που ένα ολόκληρο χωριό έβγαλε πιο αγαπημένη παίκτρια της εβδομάδας την Ανθή Σαλαγκούδη! Τι αλλάζει λοιπόν, από τη νέα εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine η διαδικασία αλλάζει εντελώς και πλέον θα ψηφίζεται αρνητικά ο χειρότερος παίκτης! Με αυτόν τον τρόπο δε θα μπορεί ένας οικονομικά ισχυρός συγγενής να στηρίξει το δικό του άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι με μαζικά τηλεφωνήματα και θα ψηφίζετε μόνο αρνητικά ο παίκτης! Δηλαδή εκείνος που έχει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους θα αποχωρεί.

Εφόσον λοιπόν, οι Διάσημοι χάσουν έστω μια από τις δύο ασυλίες, που η δεύτερη θα γίνει και επίτηδες όταν θα τους ανακοινωθεί η αλλαγή, είναι δεδομένο πως υποψήφια θα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και ο κόσμος θα πάρει την… εκδίκησή του με μαζικές αρνητικές ψήφους! Επομένως τα ψωμιά της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor δεν είναι πολλά!

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.