Ο δικηγόρος των Δίδυμων αποκαλύπτει : «Η απρόσεκτη διατύπωση…»

featured image

Ο δικηγόρος των αδερφών Βαρουξή, μετά τα όσα είπανε οι τελευταίοι στην πρωινή εκπομπή του Star, κ. Στάθης Μητσοκάλης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Όσο αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα από τη δήλωση των εντολέων μου, των δίδυμων αδελφών Βαρουξή, στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού STAR «στη φωλιά των Κού-Κου»- ότι «διαδοχικά συνευρέθηκαν ερωτικά με κάποια γυναίκα η οποία δεν μπορούσε να ξεχωρίσει ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα» θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με τους δίδυμους του “Big Brother”. “Δεν είμαστε βιαστές. Η κοπέλα ήθελε ομαδικό”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το κράξιμο στην Ηλιάδη για τις πλαστικές στο πρόσωπο και η απάντησή της

-Αμέσως μετά την απρόσεκτη διατύπωση της απάντησής τους, ο Χρήστος Βαρουξής στον αέρα της εκπομπής διευκρίνισε ότι η κοπέλα προχώρησε σε διαδοχική σεξουαλική συνεύρεση και με τους δύο αφού όμως πρώτα φάνηκε καθαρά πως είχε καταλάβει ότι ο δεύτερος είναι ο δίδυμος αδελφός του πρώτου, συνεπώς κατά τη διάρκεια της πράξης εκδηλώθηκε συναίνεση της.

Τη διευκρινιστική αυτή δήλωση τους όμως, κανένα από τα μέσα που δημιούργησαν αρνητικές εντυπώσεις εναντίον των πελατών μου, δεν θεώρησε φρόνιμο να τη δημοσιεύσει.


Η μισή αλήθεια όμως αποτελεί ολόκληρο ψέμα. Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει συναίνεση –η οποία δεν είναι απαραίτητο να εκδηλωθεί εξαρχής, ως αποδοχή πρότασης, αρκεί έστω να προέκυψε κατά τη διάρκεια της πράξης, αφού η συμμετέχουσα αντιλήφθηκε την αλήθεια και εν συνεχεία έστω προχώρησε με τη βούλήση της- καμία πλάνη της δεν υπάρχει και άρα και καμία παραπλάνηση από τους εντολείς μου.

Αν το ως άνω γεγονός δεν ίσχυε και η κοπέλα το είχε πρώτη φορά αντιληφθεί τώρα, θα μπορούσε κάλλιστα να καταγγείλει ή έστω να διαψεύσει αυτό. Και επειδή μπορεί κάποιος σκεφτεί ότι ίσως απέφυγε αυτό λόγω του φόβου της να εκτεθεί, οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί ότι ο Εισαγγελέας -ο οποίος έλαβε γνώση κι όφειλε αυτεπάγγελτα να διερευνήσει το θέμα- μπορούσε να εξασφαλίσει την ανωνυμία και την προστασία της από κάθε προσβολή της ευπρέπειάς της.

Εφόσον καμία άδικη πράξη δεν διαπιστώθηκε από κανένα αρμόδιο δικαστικό λειτουργό, φαντάζομαι μπορεί να γίνει κατανοητό και από τους δικαστές των social media οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν τους εντολείς μου. Ο σεβασμός των δικαιωμάτων όλων από κάθε έναν που θέλει να θεωρεί τον εαυτό του ευαίσθητο, επιβάλλει την αποκατάσταση της τιμής των εντολέων μου, η οποία ελπίζω πως θα αποδειχτεί αρκετή να επανορθώσει και τη ζημία που, λίγο-πολύ, έχουν ήδη υποστεί.

Η συμβουλή μου, τέλος, προς όποιον πραγματικά νοιάζεται για το μεγάλο πλήθος των γυναικών που αντιμετωπίζουν πραγματικό πρόβλημα, είναι να μάθουν να «διαχωρίζουν την ήρα από το στάχυ», διαφορετικά η δυναμική που έχει δημιουργηθεί θα αντιστραφεί αποκτώντας χαρακτηριστικά ανορθολογικού αταβισμού”.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.