Survivor: Απειλούν την οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη (pic & vid)

featured image

Συγγενείς της Ανθής Σαλαγκούδη αποκάλυψε οτι η οικογένεια της παίκτριας του Survivor δέχεται απειλητικά μηνύματα.

Φαίνεται πως η κατάσταση με την Ανθή Σαλαγκούδη και την ανάδειξή της ως δημοφιλέστερη παίκτρια του Survivor, ξεφεύγει τελείως…

Κάποιοι ξεχνάνε μάλλον οτι μιλάμε για ένα παιχνίδι, έστω και αν έχει την μορφή του reality επιβίωσης και προχωρούν σε απειλές.

Τι είχε συμβεί…

Θυμίζουμε οτι στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη, προς μεγάλη έκπληξη όλων, η Ανθή Σαλαγκούδη αναδείχθηκε από το κοινό ως η δημοφιλέστερη παίκτρια.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το μακροβούτι της Χοψονίδου που θα αφήσει εποχή!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τραβάνε τις τρίχες τους στον Σκαϊ – Η Μαλέσκου δείχνει το πλούσιο στήθος της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κλαίει όλη η νύχτα – Νεκρός απο ανακοπή καρδιάς ο επιχειρηματίας Κώστας Κωστάκος

Η έκπληξη ήταν μεγάλη ακόμα και για τους ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι ζήτησαν από δικηγόρο να τσεκάρει την ψηφοφορία, χωρίς να βρεθεί κάτι μεμπτο, ενώ όπως έγινε γνωστό η διαφορά της με τον Γιώργος Κοψιδά ήταν πολύ μεγάλη. Τόσο μεγάλη που είχε διπλάσιες ψήφους.


Απειλές και bullying

Σε κάποιους όμως δεν άρεσε και τόσο το αποτέλεσμα αυτό και το πηγαν άλλο… επίπεδο, απειλώντας την οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη. Αυτό τουλάχιστον κατήγγειλε με ανάρτησή του στο Facebook, ο γαμπρός της, Κώστας Ευθυμίου.

«To survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μην συμπαθούν κάποιοι (ή πολλοί) την Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να φτάνουν όμως ορισμένοι με ανώνυμα accounts να στέλνουν στην οικογένειά της bullying – απειλητικά μηνύματα είναι πέρα από κάθε λογική…»

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.