Ο Παύλος Χαϊκάλης, o Γιάνναρος από το «Έλα στη θέση μου», στο «Καλύτερα δε γίνεται»

featured image

Δυναμική είσοδο στο «Έλα στη θέση μου» κάνει ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ήταν προσκεκλημένος της Ναταλίας Γερμανού και του «Καλύτερα δε γίνεται», σήμερα, , όπου μίλησε και για τον ρόλο- έκπληξη του Γιάνναρου στο «Έλα στη θέση μου».

«Ο Γιάνναρος μπαίνει μέσα κι αναστατώνει τις ζωές των πάντων. Είναι ανατρεπτικός» ανέφερε. Και στάθηκε στο ωραίο κλίμα που βίωσε στα γυρίσματα: «Περάσαμε πολύ ωραία στα γυρίσματα με τους συναδέλφους. Το χαρήκαμε. Είχα καιρό να το ζήσω αυτό, μετά από 10ωρο γύρισμα να φεύγω χωρίς να αισθάνομαι καθόλου κούραση» τόνισε ο Παύλος Χαϊκάλης.


Στα πέντε χρόνια ζωής του «Έλα στη θέση μου», το όνομα Γιάνναρος πλανιέται σαν αστικός μύθος και δημιουργεί έντονη νευρικότητα στους ήρωες της δημοφιλούς κωμικής σειράς -ιδιαίτερα στον Θοδωρή (Χάρης Γρηγορόπουλος).

Τον Γιάνναρο δεν τον είχαμε δει ποτέ μέχρι τώρα, μέσα σε αυτά τα χρόνια. Και λέμε, μέχρι τώρα, γιατί από τα μέσα Ιανουαρίου (συγκεκριμένα από την Τετάρτη 13/1), ο Γιάνναρος θα εμφανιστεί στις οθόνες μας, φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ο αγαπημένος όλων μας, Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος τον υποδύεται, υπόσχεται ανατροπές και πολύ… γέλιο! Ο Γιάνναρος είναι ο αντίπαλος ταβερνιάρης του Θοδωρή (Χάρης Γρηγορόπουλος) και είναι αυτός που κρατάει τα πρωτεία της περιοχής…. O Γιάνναρος εισβάλει σαν τυφώνας στις ζωές των ηρώων της σειράς και δε θα αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. Έρχεται να κατακτήσει, να απλωθεί, να κυριαρχήσει, να επιβληθεί, να λεηλατήσει. Θα τα καταφέρει;

Πηγή: www.newsbeast.gr[gs-fb-comments]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.