Κρούσμα κορονοϊού σε Ελληνίδα που επέστρεψε από το Ντουμπάι. Οι αντιδράσεις

featured image

Ανησυχία επικρατεί στην χώρα μας μετά τον εντοπισμό ενός κρούσματος ανάμεσα στους Έλληνες που επέστρεψαν από το Ντουμπάι με τη χθεσινή πτήση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα που ταξίδεψε στο Εμιράτο για τις γιορτές, και οδηγήθηκε με βαν της Πολιτικής Προστασίας στο σπίτι της όπου και τέθηκε σε καραντίνα για 14 μέρες.

Σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανάρτησαν αρκετοί Έλληνες σελέμπριτι από την υπερπολυτελή αλλαγή χρονιάς στο κοσμικό Ντουμπάι. Πώς όμως βρέθηκαν εκεί;


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιώργος Ασημακόπουλος, Survivor: Instagram vs reality, υαλουρονικά, σιλικόνη, gay photoshop [φωτο]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  “Big Brother” – Αυτή η παίκτρια αυνανιζόταν συνέχεια μέσα στο σπίτι

Την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων στα σπίτια τους, μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με την αλλαγή του χρόνου να μην θυμίζει σε τίποτα παλιές καλές εποχές, κάποιοι κοσμικοί βρέθηκαν στο Ντουμπάι όπου απόλαυσαν την χλιδή και την πολυτέλεια.

Οι φωτογραφίες που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί Έλληνες σελέμπριτι, μαρτυρούσαν του λόγου το αληθές. Ο Πέτρος Κωστόπουλος με την νέα του αγαπημένη, ο Χάρης Σιανίδης, , η Σοφία Χαρμαντά, η Ιωάννα Μπέλα, η Σήλια Κριθαριώτη αλλά και η Μαρίνα Βερνίκου, απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό του Ντουμπάι και βρέθηκαν σε εντυπωσιακά πάρτι για την αλλαγή της χρονιάς.

Τι κι αν το Nammos στην Κουρσεβέλ έχει κλείσει; Το Nammos Dubai ήταν ανοιχτό και φρόντισε να συγκεντρώσει την ελληνική αλλά και διεθνή σόουμπιζ.

Εξάλλου, το Ντουμπάι είχε φροντίσει μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες με το μήνυμα «We are open» να ενημερώσει έγκαιρα τους λάτρεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πως θα καλοδεχόταν τους πάντες. Στο Ντουμπάι για προετοιμασία ο Τσιτσιπάς

Εντωμεταξύ, στο Ντουμπάι γιόρτασε την Πρωτοχρονιά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος, ωστόσο, δεν ταξίδεψε στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ για να αλλάξει χρόνο. Βρίσκεται εκεί ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου, πραγματοποιώντας την προετοιμασία του για το φετινό Αυστραλιανό Όπεν, το οποίο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου του 2021. Οπως ο ίδιος έχει πει το Ντουμπάι είναι ο τόπος που επιλέγει κάθε χρόνο για την προετοιμασία του.

Τον καινούργιο χρόνο τον υποδέχθηκε μαζί με την παρέα του, στο περίφημο Cipriani του Ντουμπάι. Με την παρέα του και την σύντροφο του, Θεοδώρα Πεταλάς, κάθισαν σε ένα από τραπέζια του εστιατορίου με ελάχιστη κατανάλωση 1.200 dirham το άτομο (270 ευρώ). Στιγμιότυπα από τη βραδιά ανέβασε η παρέα στα social media. Ναι, αλλά πώς βρέθηκαν εκεί οι Έλληνες σελέμπριτι;


Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, όποιος ήθελε να ταξιδέψει από την Ελλάδα για το Ντουμπάι, θα έπρεπε να έχει κάνει δύο PCR τεστ κορωνοϊού (απαγορεύονται τα rapid tests) – ένα 96 ώρες πριν την αναχώρησή του και ένα αμέσως μετά την άφιξή του. Κατόπιν και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ, ο επισκέπτης θα έπρεπε να παραμείνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Εάν το τεστ έβγαινε θετικό, ο τουρίστας θα έπρεπε να μπει σε καραντίνα.

Τι ισχύει με την επιστροφή στην Ελλάδα;

Πάντως, η κυβέρνηση, βλέποντας ίσως τέτοιες εικόνες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μαξίμου, συζήτησε και το θέμα όσων έφυγαν για διακοπές στο εξωτερικό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την σύσκεψη, θα επιδειχθεί ιδιαίτερη αυστηρότητα στους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας και τήρηση δίχως παρεκκλίσεις όλων των πρωτοκόλλων και των περιοριστικών μέτρων καραντίνας.

Το Twitter πήρε φωτιά – «Πάει ξεβλάχεψε και το Ντουμπάι»

Από την άλλη όμως, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δε μπόρεσαν να μην εκφράσουν τις αντιδράσεις τους για τους Έλληνες σελέμπριτι.

Μερικά από τα χιλιάδες tweets:

  •     Αθήνα – Ντουμπάι το νέο Κολιάτσου-Παγκρατι
  •     Αυτές τις ώρες η σκέψη μου είναι σε όσους δεν μπόρεσαν να πάνε στα χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης και αναγκάστηκαν να πάνε Ντουμπάι για να αλλάξουν χρονιά. Άλλο κακό να μην τους βρει
  •     Μη γκρινιάζετε για το Ντουμπάι. Δεν απαγορεύεται να πας στο εξωτερικό. Απαγορεύεται να πας στο διπλανό νομό να δεις τη μάνα σου. Εξωτερικό επιτρέπεται
  •     Για το Ντουμπάι..τουλάχιστον προκλητικό..δεν μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να βιώνει καραντίνα και να έχει περάσει σχεδόν μοναχικά τις γιορτές, και κάποιοι «προνομιούχοι» να κάνουν τα δικά τους…το ποιοι είναι και τι έχουν κάνει, δεν το ξέρω άρα δεν θα πω τίποτα..
  •     Δηλαδή αποκλείουμε την περίπτωση να είχαν ρίζες με ελιές στο Ντουμπάι και να πήγαν να τις μαζέψουν??!
  •     Το πιο ντροπιαστικό δεν είναι ότι πήγαν #Ντουμπάι , το πιο ντροπιαστικο είναι ότι δεν θα τους κρατήσουν εκεί και θα γυρίσουν.
  •     Άλλος Ντουμπάι τράβηξε και άλλος για την Μαγιόρκα, μα εμείς στο σπίτι μείναμε και με κλειστή την πόρτα..
  •     Θα πήγαινα κι εγώ στο Ντουμπάϊ, αλλά με κέρδισαν τα πυροτεχνήματα του Μπακογιάννη.
  •     Πάει, ξεβλάχεψε και το Ντουμπάϊ! #πρωτοχρονια

Η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου μετά το σάλο που ξέσπασε

Μετά το σάλο που ξέσπασε, ο Πέτρος Κωστόπουλος με δήλωσή του στο enikos.gr έδωσε τη δική του απάντηση.

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα. Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.