“Big Brother” – Οργή για τους διδύμους: “Σκουπίδια. Βιαστές. Μαμάκηδες. Εμετός”

featured image

Το κύριο χαρακτηριστικό των παικτών των ριάλιτ, κατα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι η αμετροέπεια και το έλλειμα γνώσης και κοινής λογικής. Βλέπετε η τεράστια ανάγκη να “γίνουν γνωστοί” τους κάνει να δηλώνουν συμμετοχή, όπως και η μεγάλη ματαιοδοξία τους. Αυτή είναι που στο τέλος τους τυφλώνει και απο πρωταγωνιστές τους κάνει κομπάρσους και μοιραία κρεατάκι στη μηχανή της κακοστημένης σόου μπίζ.

Αυτό συνέβη με τους Βαρουξήδες. Δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τα όσα είπανε. Αντί να ζητήσουν μια συγνώμη για όσα ξεστόμισαν για την κοπέλα που τους ήθελε και τους δυο – και έπρεπε κατα την κρίση τους να το μάθει όλη η Ελλάδα- έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά με όσα αποκρίθηκαν περί… αναίτιας επίθεσης. Προσπάθησαν να θυματοποιηθούν… και τι κατάφεραν; Να σηκώσουν ακόμη μεγαλύτερο κύμα οργής απέναντι στο πρόσωπό τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με τους δίδυμους του “Big Brother”. “Δεν είμαστε βιαστές. Η κοπέλα ήθελε ομαδικό”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Ξέσπασε η μητέρα των ανήλικων δραστών – «Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι»

Απο χθές τα σχόλια στα προφίλ τους ήταν εκατοντάδες με τους ίδιους να σπεύδουν να τα διαγράψουν. Ωστόσο είναι τόσα πολλά…

 

Πάρτε μια γεύση:




[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.