Στην Ελλάδα για διακοπές Ράσφορντ – Λίνγκαρντ, ανησυχούν για την καραντίνα

featured image

Οι Μάρκους Ράσφορντ και Τζέσι Λίνγκαρντ παρακολουθούν τις εξελίξεις για να προλάβουν να επιστρέψουν από τη χώρα μας στην Αγγλία προκειμένου να γλιτώσουν την υποχρεωτική καραντίνα εφόσον αυτή θεσπιστεί τις επόμενες μέρες από την Κυβέρνηση.

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στα ημιτελικά του Europa League από τη Σεβίλλη, το βράδυ της Κυριακής, πήραν το αεροπλάνο και πέταξαν για τη Μύκονο για λίγες ημέρες διακοπών.


Τη στιγμή που η Telegraph κάνει λόγο για παρουσία 14 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε ομάδες της Premier League μετά από καλοκαιρινές διακοπές, οι Ράσφορντ και Λίνγκαρντ επισκέφθηκαν τη Μύκονο, στην οποία έχει επιβληθεί lockdown με μάσκες παντού και συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι δύο ποδοσφαιριστές πλέον παρακολουθούν τις εξελίξεις και όσα συνεχώς ανακοινώνει η Κυβέρνηση της πατρίδας τους, αφού θέλουν να προλάβουν να επιστρέψουν στην Αγγλία δίχως να χρειάζεται να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα έπειτα από το ταξίδι στην Ελλάδα…

Πηγή: gazzetta.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.