Το σκληρό φάουλ πάνω στον Ντόντσιτς που έφερε ένταση στο παρκέ, αλλά δεν ήταν το πρώτο

featured image

Μπορεί οι Ντάλας Μάβερικς να είπαν γρήγορα «αντίο» στα πλέι οφ του NBA, αλλά αυτό που έμεινε ως παρακαταθήκη και ενόψει των επόμενων σεζόν, ήταν η απόδοση του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις και πρόλαβε να γράψει ιστορία!

Στα έξι ματς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ο 21χρονος έφτασε πολύ κοντά να έχει triple double στους μέσους όρους του με 31 πόντους, 9,8 ριμπάουντ και 8,7 ασίστ. Επίσης, στη σειρά είχε δύο «triple double», ενώ πέτυχε και τους περισσότερους πόντους από οποιονδήποτε άλλον σε ντεμπούτο στη διαδικασία.


Όλα αυτά δεν δημιουργούν καμία εντύπωση στον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν οι Κλίπες και ειδικά ο Μάρκους Μόρις. Σε ένα από τα ματς πάτησε πάνω στον αστράγαλο του Ντόντσιτς και δημιούργησε απορίες για τις προθέσεις του, ενώ σε επόμενο παιχνίδι μάρκαρε επιθετικά τον νεαρό Σλοβένο.

Εκείνος έγινε έξαλλος, ενώ ο Μόρις αποβλήθηκε για τον τρόπο που έπαιξε τον Σλοβένο. «Ήλπιζα στο πρώτο παιχνίδι να μην το έκανε επίτηδες, αλλά κοιτώντας εκείνο το φάουλ, ξέρετε τι σκέφτομαι; Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τέτοιους παίκτες», είπε ο άσος των Μάβερικς.

Δείτε τη φάση:

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.