Μπραντ Πιτ: Ζει εδώ και 9 μήνες ένα κρυφό ειδύλλιο με την 27χρονη Νικόλ Ποτουράλσκι

featured image

Η προσωπική ζωή του Μπραντ Πιτ ανέκαθεν αποτελούσε αγαπημένο θέμα του Τύπου. Ο όμορφος Χολιγουντιανός σταρ, αν και κρατά χαμηλούς τόνους στα προσωπικά του – ειδικά μετά τον δύσκολο χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί – τα μέσα δεν παύουν να ασχολούνται με εκείνον.

Αλλά όπως φαίνεται ο Μπραντ Πιτ αποδείχθηκε αρκετά έξυπνος, αφού ενώ τα αμερικανικά ταμπλόιντς τον ήθελαν ερωτευμένο με διαφορετικές γυναίκες, εκείνος ζούσε – και εξακολουθεί σύμφωνα με τα όσα βγήκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα – ένα κρυφό και φλογερό ειδύλλιο με 27χρονο μοντέλο, τους τελευταίους 9 μήνες.

Οι πρόσφατες παπαράτσι φωτογραφίες του Χολιγουντιανού σταρ με την Νικόλ Ποτουράλσκι, από αεροδρόμιο της Γαλλίας όπου φέρεται να έχουν ταξιδέψει στην έπαυλη στο Chateau Miraval, που αγόρασε εκείνος με την Αντζελίνα Τζολί, τον καιρό που ήταν παντρεμένοι (εκεί είχαν κάνει και τον γάμο τους), έχουν «ανάψει» φωτιές. Και ο νέος έρωτάς του Πιτ είναι πρώτο θέμα στα ταμπλόιντς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

༗༈ ༘ ┊ —- (New) #BradPitt arrives at South France by private jet with his rumoured german model girlfriend, Nicole Poturalski. 🛩⚡ (August 26, 2020)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Pitt (@bradsource) στις 27 Αύγ, 2020 στις 3:41 πμ PDT


Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, το ζευγάρι έχει κάνει και κοινή δημόσια εμφάνιση τον περασμένο Νοέμβριο, όταν βρέθηκαν στο VIP box κατά την διάρκεια της παράστασης του Κάνιε Γουέστ στο Hollywood Bowl στο Λος Άντζελες. Αλλά τότε ουδείς κατάλαβε το παραμικρό, αφού στην παρέα τους ήταν η ηθοποιός Άλια Σόουκατ, με τον Τύπο να την χρεώνει ως ακόμη μία νέα σύντροφο του Πιτ. Αλλά όπως αποδεικνύεται μήνες μετά, είχαν πέσει εντελώς έξω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🐥🐥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις 24 Αύγ, 2020 στις 3:17 πμ PDT

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Page Six, ο Μπραντ Πιτ και η Νικόλ Ποτουράλσκι είναι ζευγάρι. Όπως τόνισε: «Βλέπουν ο ένας τον άλλον, απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί».

Μάλιστα, σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση του περιοδικού «ΟΚ» επικαλούμενη αυτόπτη μάρτυρα, ο διάσημος ηθοποιός και η 27χρονη σύντροφός του φέρονταν στο αεροδρόμιο στην Γαλλία σαν «ερωτευμένοι έφηβοι» λίγο προτού επιβιβαστούν στο ιδιωτικό αεροπλάνο τους. «Φιλιόντουσαν και ο Μπραντ ήταν πολύ προστατευτικός μαζί της» πρόσθεσε η πηγή. «Βρίσκονταν σε έναν ημί-δημόσιο χώρο αλλά δεν νοιάζονταν για τον κόσμο. Είναι πραγματικά πολύ όμορφη και πολύ νεότερη από αυτόν», πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Monday back to work

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις 27 Ιούλ, 2020 στις 1:04 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.