Τομ Κρουζ: Πήγε να δει την ταινία «Tenet» φορώντας μάσκα λόγω κορονοϊού

featured image

Ο Τομ Κρουζ εθεάθη να παρακολουθεί τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν σε κινηματογράφο στο Λονδίνο. Φυσικά ο Αμερικανός ηθοποιός φορούσε μάσκα, ωστόσο κάποιοι τυχεροί θαυμαστές τον αναγνώρισαν.

Ο Τομ Κρουζ δημοσίευσε ένα βίντεο από την επίσκεψή του σε κινηματογραφική αίθουσα εν μέσω της πανδημίας της COVID-19 στο Λονδίνο, για να δει το θρίλερ «Tenet» σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν. Στη λεζάντα έγραψε: «Σπουδαία ταινία. Σπουδαίος κινηματογράφος. Τη λάτρεψα».

Στο βίντεο ο ηθοποιός εμφανίζεται να πηγαίνει με ταξί στον κινηματογράφο, να περνά από γνωστά αξιοθέατο του Λονδίνου, να χαιρετά μέσα από το παράθυρο θαυμαστές που τον αναγνωρίζουν και να αναρωτιέται: «Πώς συμβαίνει αυτό; Φοράω μάσκα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Big movie. Big screen. Loved it.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise) στις 25 Αύγ, 2020 στις 12:08 μμ PDT

Οι θαυμαστές εξέφρασαν ενθουσιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του σταρ στον κινηματογράφο, αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο Τομ Κρουζ δέχθηκε και να φωτογραφηθεί με θεατές, πάντα με τη μάσκα και τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας για την προστασία από τον κορονοϊό.

Πριν από την αναχώρηση από τον κινηματογράφο ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας Mission Impossible, είπε στους θεατές: «Είναι υπέροχα να επιστρέφουμε σε κινηματογραφική αίθουσα».

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.