Ο πιο τυχερός άνθρωπος: Η απίθανη ιστορία του 37χρονου που κέρδισε για 2η φορά το λαχείο σε ζωντανή σύνδεση

featured image

Τυχερό λαχείο: Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία, η οποία σχετίζεται ίσως με τον πιο τυχερό άνθρωπο του πλανήτη. Εκείνος ήθελε να αναπαραστήσει στην κάμερα τη νίκη του. Όμως, συνέβη κάτι απίστευτο. Το 1999, ο 37χρονος Bill Morgan κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 325.000 ευρώ. Αυτό συνέβη στην Αυστραλία και μάλιστα κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Τυχερό λαχείο: Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εποχής, ο Bill είχε ένα τροχαίο δυστύχημα με το φορτηγό του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, υπέστη αλλεργική αντίδραση στο φάρμακο που του δόθηκε. Μπήκε σε μηχανική υποστήριξη όταν η καρδιά του σταμάτησε για 14 ολόκληρα λεπτά. Στη συνέχεια τέθηκε σε τεχνητό κώμα και οι γιατροί πρότειναν την απενεργοποίηση της μηχανικής υποστήριξης του. Ευτυχώς για τον Bill, η οικογένειά του αποφάσισε να τον κρατήσει στη ζωή και επανήλθε μόλις 12 ημέρες αργότερα χωρίς να έχει υποστεί κάποια μόνιμη ζημιά.


Τυχερό λαχείο: Η στιγμή που του «χαμογέλασε», η τύχη

Ένα χρόνο μετά το κώμα, ο Bill, που ζούσε σε τροχόσπιτο, αγόρασε ένα ξυστό λαχείο και κέρδισε ένα αυτοκίνητο (σημερινής) αξίας 22.000 ευρώ. Η απρόσμενη τύχη του τράβηξε την προσοχή ενός τοπικού ειδησεογραφικού σταθμού της Μελβούρνης, ο οποίος ζήτησε από τον Bill να κάνει μια αναπαράσταση της όλης διαδικασίας. Για να το κάνει αυτό, ο Bill αγόρασε ένα ακόμη ξυστό και αυτή τη φορά κέρδισε το ποσό των 250.000 δολαρίων Αυστραλίας, ή 325.000 ευρώ (σημερινή αξία), μπροστά στην κάμερα!

Παρόλο που το περιστατικό συνέβη πριν από δύο δεκαετίες, ο @AnalyseLevi αποφάσισε να μοιραστεί το βίντεο στο Twitter και έγινε γρήγορα viral. «Μόλις κέρδισα 250.000, δεν κάνω πλάκα», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Πηγή: www.enimerotiko.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.