Ελληνοτουρκικά: Με άσκηση απαντά η Ελλάδα στη νέα τουρκική NAVTEX

featured image

Τα αεροναυτικά γυμνάσια θα διεξαχθούν χωρίς τη χρήση πυρών – Η NAVTEX θα ισχύσει από τις πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου ως τις βραδινές ώρες της 27ης Αυγούστου – Περιλαμβάνει την περιοχή του Oruc Reis και ακόμα ευρύτερη Στην έκδοση NAVTEX προχώρησε η Ελλάδα ως απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο των ελληνοτουρκικών.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Κατόπιν της παράτασης της προηγούμενης παράνομης αγγελίας NAVTEX στην οποία προχώρησε η Τουρκία το απόγευμα της 23ης Αυγούστου για τη συνέχιση των ερευνών του Oruc Reis έως τις 27 Αυγούστου και 23.59 ώρα Ελλάδος, η Ελλάδα θα δεσμεύσει με αγγελία NAVTEX περιοχή αεροναυτικών ασκήσεων εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην ευρύτερη περιοχή ΝΑ Κρήτης, Καρπάθου, Ρόδου και Νοτίως Καστελορίζου.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την περιοχή που έχει δεσμεύσει το Oruc Reis και ακόμα ευρύτερη. Η NAVTEX θα ισχύσει από τις πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου ως τις βραδινές ώρες της 27ης Αυγούστου, ενώ υπογραμμίζεται ότι δεν περιλαμβάνει ασκήσεις με πυρά.

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.