Μαριάννα Βαρδινογιάννη: “Τα παιδιά με καρκίνο φορούν μάσκες χωρίς ποτέ να διαμαρτύρονται”

featured image

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η ίδια έχει αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο από τη ζωή της. Το έργο της για τα παιδιά, με καρκίνο, κρίνεται τεράστιας αξίας. Η ίδια έχει συνυπάρκει με τα συγκεκριμένα παιδιά στην «ΕΛΠΙΔΑ». Η κα Βαρδινογιάννη δέχυηκε τα χαμόγελα των παιδιών. Όμως, εκείνα τα χαμόγελα δεν ήταν φανερά. Ήταν καλυμμένα πίσω από τις μάσκες τους, οι οποίες τους παρείχαν προστασία.

Η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, έχει το δικό της μήνυμα να στείλει μέσα από τα social media. Αυτό σχετίζεται, με το πόσο απαραίτητες είναι οι μάσκες, προκειμένου να προφυλάξουμε τα παιδιά μας (σ.σ. όλα τα παιδιά) από τον τόσο επικίνδυνο και ιδιαίτερα μολυσματικό κορωνοϊό (σ.σ. Covid-19):

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Όσα ανέφερε στην ανάρτησή της στο Facebook


«Η χειρουργική μάσκα αποτελεί «ασπίδα» για τα παιδια της ΕΛΠΙΔΑΣ. Τα παιδια με καρκίνο έχουν μάθει να φορούν τις πράσινες αυτες μάσκες όλες τις στιγμές της ημέρας, στο παιχνίδι, στα μαθήματα τους, στην αγκαλιά της μητερας τους… χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθούν, και χωρίς ποτε να δυσανασχετήσουν. Αυτες τις κρίσιμες ώρες, που η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για μικρους και μεγάλους, είναι ίσως μια ευκαιρία να διδάξουμε σε όλα τα παιδια την έννοια του σεβασμού στην ίδια την ανθρώπινη ζωή».

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Ολόκληρη, η ανάρτησή της στο Facebook

Πηγή: www.enimerotiko.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.