Μπραντ Πιτ: Παντρεμένη με 68χρονο επιχειρηματία κι ένα παιδί η νέα σύντροφός του

featured image

Όπως όλα δείχνουν, ο Μπραντ Πιτ έχει γυρίσει μια νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή, μετά το δύσκολο διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί. Και η γυναίκα που φέρεται – και δεν έχει διαψευσθεί από καμιά πλευρά – να του έχει «κλέψει» την καρδιά, τους τελευταίους μήνες, είναι η Νικόλ Ποτουράλσκι.

Και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, με το που έγινε γνωστό ότι το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Γερμανία με πολωνικές ρίζες, είναι η νέα σύντροφος του πιο περιζήτητου εργένη του Χόλιγουντ, όλοι έψαξαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για εκείνη. Και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν αρκετό ενδιαφέρον, αφού σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η 27χρονη Νικόλ είναι παντρεμένη με παιδί!

Μάλιστα, δεν έχει καν πάρει διαζύγιο, ενώ σύζυγός της (και πατέρας του 7χρονου γιου της) είναι ο 68χρονος Ρόλαντ Μέρι, ιδιοκτήτης του διάσημου εστιατορίου στο Βερολίνο, Borchardt. Όπως αναφέρουν, δε, τα δημοσιεύματα, εκεί έγινε και η γνωριμία της με τον Μπραντ Πιτ. Ο Χολιγουντιανός σταρ, όπως λένε, μαγεύτηκε από το εντυπωσιακό μοντέλο από την πρώτη τους κιόλας επαφή, ενώ η γνωριμία τους έγινε τον περασμένο Αύγουστο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💜💜💜

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις 25 Μάι, 2020 στις 7:15 πμ PDT

Οι δυο τους δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, ενώ το γεγονός ότι το μοντέλο είναι παντρεμένο, δεν στάθηκε εμπόδιο. Εξάλλου, ο 68χρονος σύζυγός της Νικόλ όταν ρωτήθηκε πρόσφατα από βρετανική εφημερίδα για την σχέση της με τον Πιτ φέρεται να αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση: «Ουδέν σχόλιο».

Πάντως, όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία καθώς έχει κάνει «αρκετούς» γάμους και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Άλλωστε, το κοντινό τους περιβάλλον χαρακτηρίζει τον γάμο τους ως… «ανοιχτό».

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.