Η σκυτάλη απόψε στο Europa League

featured image

Το Champions League παραδίδει απόψε τη σκυτάλη στο Europa League. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 45 παιχνίδια της πρώτης προκριματικής φάσης. Σε αρκετά ματς υπάρχουν δυνατά φαβορί, ενώ δεν λείπουν και οι αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν και πάλι δεν προκύψει νικητής η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Άαρχους-Χόνκα με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr

Ανάμεσα στα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι αυτό ανάμεσα στην Άαρχους και την Χόνκα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20:00.

Επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Άαρχους, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Δανίας. Αήττητη είναι εφέτος στην Φινλανδία η Χόνκα. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 4 νίκες και 7 ισοπαλίες κι έχει δεχτεί μόλις 5 γκολ.


Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Άαρχους-Χόνκα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πρόκριση στην κανονική διάρκεια, την παράταση ή τα πέναλτι

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που έχουν οι παίκτες του Pamestoixima.gr για τα παιχνίδια της πρώτης προκριματικής φάσης του Europa League.

Ανάμεσά τους είναι και τα ειδικά στοιχήματα για την πρόκριση και τη μέθοδο πρόκρισης, αν δηλαδή η ομάδα που θα προκριθεί θα πάρει το εισιτήριο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, την παράταση ή τα πέναλτι.

Προσφέρονται ακόμα ειδικά στοιχήματα για τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, τα μονά/ζυγά γκολ, το λεπτό του πρώτου γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει και πολλά άλλα.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.