Μέσι: Η ατάκα του Κούμαν που τον... έσπρωξε στην έξοδο

featured image

Ο Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται πως αποφάσισε να τα αλλάξει όλα στην Μπαρτσελόνα και στην επικοινωνία που είχε με τον Λιονέλ Μέσι, τον έσπρωξε λίγο περισσότερο προς την πόρτα της εξόδου, προτού τελικά ο Αργεντινός δηλώσει επίσημα ότι θέλει να φύγει.

Ο Ολλανδός προπονητής των «μπλαουγκράνα» τελείωσε τον Λουίς Σουάρες, ενημέρωσε τον Μπουσκέτς πως δεν θα είναι βασικός γιατί υπολογίζει πολύ περισσότερο τον Ντε Γιόνγκ και ξεκαθάρισε προς τον Λιονέλ Μέσι ότι… τελείωσαν τα προνόμια τα οποία απολάμβανε μέχρι πρότινος.


Αυτό ισχυρίζεται στην πλειοψηφία του ο διεθνής Τύπος πως ειπώθηκε ανάμεσα στον Κούμαν και τον Αργεντινό ηγέτη των Καταλανών στην επικοινωνία που είχαν και στην οποία ο βραχύσωμος σούπερ σταρ έδειξε ότι είχε ήδη κάνει τις πρώτες σκέψεις αποχώρησης από τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Κάπως έτσι έφτασε το απόγευμα της Τρίτης, 25 Αυγούστου, να γίνει γνωστό πως ο Μέσι με το επίσημο επιχειρηματικό έγγραφο που αναγνωρίζεται και από δικαστήριο, το Burofax, διεμήνυσε ότι θέλει να φύγει από τους «μπλαουγκράνα».

Πηγή: gazzetta.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.