Η Ουγγαρία κλείνει τα σύνορά της λόγω κορονοϊού και τινάζει στον… αέρα τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup

featured image

Στον… αέρα είναι το παιχνίδι της Μπάγερν με την Σεβίλλη, για το ευρωπαϊκό Super Cup, το οποίο έχει προγραμματιστεί στις 24 Σεπτεμβρίου στο «Puskas Arena» της Βουδαπέστης.

Κι αυτό διότι η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, στην προσπάθεια της να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού, ανακοίνωσε πως την 1η Σεπτεμβρίου και για τουλάχιστον ένα μήνα, θα κλείσει τα σύνορα.

Βέβαια, προχώρησε και σε ορισμένες εξαιρέσεις, όπως στρατιωτικές ή ανθρωπιστικές αποστολές, επαγγελματικά ή διπλωματικά ταξίδια. Ωστόσο, οι Ούγγροι πολίτες που επιστρέφουν από το εξωτερικό θα πρέπει να τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρες ή να παρουσιάσουν δύο τεστ αρνητικά στον covid-19.


UEFA και ουγγρική κυβέρνηση, αναμένεται να συζητήσουν για το Super Cup και να εξασφαλίσουν την διεξαγωγή του αγώνα στη χώρα καθώς βρίσκεται μεταξύ των εξαιρέσεων από την απαγόρευση εισόδου. Πάντως η UEFA, για αυτό το παιχνίδι, ήθελε την παρουσία θεατών στο 30% της χωρητικότητας του «Puskas Arena», κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό είναι αδύνατο να συμβεί…

Σε περίπτωση που η UEFA δεν τα βρει με τους Ούγγρους, τότε δεν αποκλείεται η έδρα του Super Cup να μεταφερθεί.

Πηγή: gazzetta.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.