Big Brother: Ποιος κρύβεται πίσω από τη φωνή του μεγάλου αδερφού και η συγγένειά του με διάσημη Ελληνίδα

featured image

Big Brother: Ο «Μεγάλος Αδερφός» πραγματοποίησε την πρεμιέρα του. Το τηλεοπτικό κοινό άκουσε για πρώτη φορά τη φωνή του. Η συγκεκριμένη φωνή ανήκει στον Γιάννη Ράμο. Μάλιστα, ο ίδιος είναι συγγενής και με το «Number One» της Ευρώπης, που δεν είναι άλλη από την Έλενα Παπαρίζου. Αυτό, διότι είναι πρώτα ξαδέρφια.

Big Brother: Το βιογραφικό του Γιάννη Ράμου

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, Γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο του Gothenburg στη Σουηδία, και παράλληλα Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και στο Studio NAMA της Ελένης Σκότη. Έχει εμφανιστεί ως ηθοποιός σε αρκετές παραστάσεις (Θέατρο επί Κολωνώ, Εθνικό Θέατρο, ΚΘΒΕ), έχει μεταφράσει θεατρικά έργα κυρίως σκανδιναβικά (σουηδικά, δανέζικα, νορβηγικά), είχε τη μουσική επιμέλεια σε θεατρικές παραγωγές, ενώ συμμετείχε σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές (Λατρεμένοι μου γείτονες, Μου το κρατάς μανιάτικο κ.ά.).


Big Brother: Η συγγένεια με την Έλενα

Με την Ελληνίδα τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου, ο Γιάννης Ράμος έχει στενή σχέση. Από εκεί και πέρα, οι δυο τους έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν και σε άλλο τηλεπαιχνίδι. Αυτό, διότι συνυπήρξαν επαγγελματικά στο «The Voice». Είχαν βρεθεί μάλιστα καλεσμένοι μαζί στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After dark» τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου όπως αποκάλυψαν δεν ήταν λίγες οι φορές που διαφώνησαν έντονα, κυρίως για την επιλογή των τραγουδιών των διαγωνιζομένων.

Πηγή: www.enimerotiko.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.