Βραδιά Champions League με δυνατά παιχνίδια

featured image

Η δεύτερη προκριματική φάση του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έντεκα παιχνίδια. Τα περισσότερα είναι αμφίρροπα και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα γίνουν χωρίς φιλάθλους. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση, ενώ αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα του Champions League:

17:30 Άλκμααρ-Βικτόρια Πλζεν 19:00 Σούντουβα-Μακάμπι Τελ Αβίβ 19:00 Καραμπάκ-Σερίφ Τιρασπόλ 19:00 Τσέλιε-Μόλντε 20:00 Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ-Ραπίντ Βιέννης 20:30 Λουντογκόρετς-Μίντιλαντ 21:00 Κλουζ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 21:00 Λέγκια Βαρσοβίας-Ομόνοια 21:00 Ντιναμό Μπρεστ-Σαράγεβο 21:15 Γιουνγκ Μπόις-Κλάκσβικ 21:45 Σέλτικ-Φερεντσβάρος

Ο νικητής των κόρνερ και το στοίχημα χωρίς ισοπαλία

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League.


Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, τη μέθοδο πρόκρισης, το λεπτό του πρώτου γκολ, τον νικητή των κόρνερ, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με Over/Under και Goal/No Goal, τη διαφορά νίκης, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Δύο προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και για τα προκριματικά του Champions League οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.