Νίνο: Το πραγματικό όνομα, η επιτυχία στο Fame Story, το διαζύγιο και η απόφαση να σταματήσει από τις πίστες

featured image

Ο Στέφανος-Σακελλάριος Ξυπολιτάς (Νίνο), γεννήθηκε στη Στοκχόλμη στις  29 Ιουνίου 1981 και έκανε καριέρα στο τραγούδι με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Νίνο.

Γράφει η Έπη Τρίμη

Ο Nino αγάπησε τη μουσική και το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία. Ο ίδιος διηγείται ότι η πρώτη του επαφή με την μουσική ήταν σε ηλικία 3 ετών , όταν οι γονείς του ,του έκαναν δώρο ένα παιδικό πιάνο. Επίσης, σε πολύ μικρή ηλικία έγραψε το πρώτο του τραγούδι που είχε τίτλο «Είσαι το πιο όμορφο που υπάρχει», το οποίο αφιέρωσε στην αγαπημένη του μητέρα.

Μέχρι τα εφηβικά του χρόνια ο Νίνο είχε ξεκινήσει να παίζει κιθάρα, αρμόνιο, ντραμς, μπάσο και ακορντεόν. Συμμετείχε σε νεανικά γκρουπ και η πρώτη του εμφάνιση μπροστά σε μεγάλο κοινό έγινε σε ηλικία 15 ετών , όταν έπαιξε μουσική και τραγούδησε σε ένα club κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ευρέως γνωστός έγινε μέσα από το τηλεοπτικό talent show Fame Story 1, το 2002

Έχει κυκλοφορήσει πέντε στούντιο άλμπουμ τα οποία έγιναν χρυσά και αρκετά επιτυχημένα singles. Επίσης, έχει κάνει live εμφανίσεις σχεδόν με όλους τους συναδέλφους του, όπως οι Άννα Βίσση, Πέγκυ Ζήνα, Σταμάτης Γονίδης, Πασχάλης Τερζής, Έλενα Παπαρίζου, Λευτέρης Πανταζής και Κωνσταντίνος Αργυρός. Ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Νίνο Ξυπολιτάς – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Γιατί χώρισαν μετά από 7 χρόνια

Μολονότι ο πολιτικός γάμος τους τον Δεκέμβριο του 2012 έγινε χωρίς τυμπανοκρουσίες, φαραωνικές φιέστες και πομπώδη καλέσματα, αλλά σε στενό οικογενειακό κύκλο με μόλις 70 καλεσμένους, οι δυο τους προσωποποιούσαν αυτό που έχει κανείς στον νου του ως ιδανικό ζευγάρι.Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά: τον Γιώργο (γενν. 2013) και την Κάρεν-Αγάπη (γενν. 2014).

Οι δικοί τους άνθρωποι θεώρησαν το 2017 ότι η απόφασή τους είναι προσωρινή, ωστόσο οι δυο τους κατοικούν σε διαφορετικά σπίτια.

Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες, αφού και οι δύο έχουν βάλει στην άκρη τις όποιες διαφορές τους για χάρη των δύο παιδιών τους. Στην πραγματικότητα το μέχρι πρότινος ευτυχισμένο αντρόγυνο δεν το χωρίζει κάποιο αγεφύρωτο χάσμα. Λέγεται ότι απλώς βαρέθηκαν το «μαζί». Μόνο ως τραγική ειρωνεία μοιάζει το γεγονός ότι Αύγουστο (του 2011) επισημοποίησαν τη σχέση τους και Αύγουστο (του 2017) δημοσιοποιήθηκε η είδηση του διαζυγίου τους από το περιοδικό «Hello!».

Τίποτα δεν είναι όπως εκείνο το ξέγνοιαστο καλοκαίρι του 2011, όταν ο Νίνο Ξυπολιτάς και η Χρυσή Βαρδινογιάννη είχαν αποφασίσει να κάνουν το λεγόμενο «μεγάλο βήμα» στη σχέση τους. Το σκηνικό στο διαμέρισμα των βορείων προαστίων όπου ήδη συμβίωναν ήταν ιδανικό και τα πάντα έγιναν “σκόνη και θρύψαλα”.

Ζω σε παράνοια, πατάω φρένο από τις πίστες


Ο Νίνο Ξυπολυτάς σταματάει τις ζωντανές εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, μπορεί και όχι. Τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε από την ανάρτησή του το 2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως η “Παράνοια” έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια YouTube views. Πιο viral από ποτέ λοιπόν, ο Νίνο αποφασίζει να “ρίξει” στροφές, να πατήσει λίγο φρένο, να μειώσει τον ρυθμό των εμφανίσεών του δηλαδή.

Αναλυτικά ο ίδιος είχε γράψει:

“Φίλοι μου,πάνω στην Παράνοια που ζώ,θέλω να σας πω ότι οι εμφανίσεις μου σε νυχτερινά μαγαζιά,με τον ρυθμό που πήγαινα 17 χρόνια σταματάει κάπου εδώ.

Νιώθω μία πολύ μεγάλη πίεση εδώ και 2-3 χρόνια,όχι ψυχική πίεση,πίεση καλλιτεχνική.

Πρέπει να …πρέπει να…πρέπει να..και επιλέγω να μήν πεθάνω ας πούμε.

Σίγουρα θα εμφανιστώ ξανά,αρκεί να με κάνει ευτυχισμένο. Γιατί το παν,είναι να είσαι ευτυχισμένος.

Θα ασχοληθώ ΚΑΙ με άλλα πράγματα,που με κάνουν ευτυχισμένο.

Σήμερα 7/3/2019,λέω να αλλάξω σελίδα και να πάω σε μία καινούργια να γράψω κάτι που δεν έχω ξαναγράψει στο παρελθόν.

Από το -0-.

Θα συνεχίσω να εκφράζομαι μέσα από τα τραγούδια διότι δε μπορώ και δε ξέρω να εκφράζομαι διαφορετικά.

Απλώς αλλάζω τον τρόπο με τον οποίο άφηνα τον χρόνο,τις επιτυχίες τις αποτυχίες να περνάνε,χωρίς να νιώθω τίποτα,η το να νιώθω παραπάνω από το κανονικό.

Οι εμφανίσεις ίσως γίνουν πολύ λιγότερες στο σύνολο.

Αλλά σίγουρα θα νιώθω καλύτερα με αυτό.

Θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στην @panik_entertainment_group και στον @garsenakos που στηρίζει την άποψη μου πάνω σε όλες τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες.

Και δηλώνω δημόσια οτι, ο @garsenakos ειναι ο πιο καθαρός άνθρωπος που συνεργάστηκα ποτέ,(όπως και o @george.levendis παλαιότερα),θα είμαι δίπλα του,(είναι δίπλα μου,μου έχει πει,) μέχρι το τέλος.

Και όλα αυτά την ώρα που όλη η χώρα ζει στην νέα #παράνοια αλλά και στην παλιά επίσης.

Στο πικ ας πούμε.

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΖΩ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΩ.

Όπως όλοι.

(Όλα παίζουν.μπορεί σύντομα να ακυρώσω όλο το παραπάνω κείμενο πχ.Όλα παίζουν.Εξαρτάται το ΠΩΣ.)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΝΞ.

#παράνοια

#respect”.

 

Click to Instagram !

View this post on Instagram

Φιλοι μου,πάνω στην Παράνοια που ζώ,θέλω να σας πω οτι οι εμφανίσεις μου σε νυχτερινά μαγαζιά,με τον ρυθμό που πήγαινα 17 χρόνια σταματάει καπου εδώ. Νιώθω μία πολύ μεγάλη πίεση εδώ και 2-3 χρόνια,οχι ψυχική πιεση,πίεση καλλιτεχνική. Πρέπει να …πρέπει να…πρέπει να..και επιλέγω να μήν πεθάνω ας πούμε. Σίγουρα θα εμφανιστώ ξανά,αρκεί να με κάνει ευτυχισμένο.Γιατι το παν,είναι να είσαι ευτυχισμένος. Θα ασχοληθώ ΚΑΙ με άλλα πράγματα,που με κάνουν ευτυχισμένο. Σήμερα 7/3/2019,λεω να αλλαξω σελίδα και να πάω σε μία καινούργια να γράψω κάτι που δεν εχω ξαναγράψει στο παρελθόν. Απο το -0-. Θα συνεχίσω να εκφράζομαι μέσα απο τα τραγούδια διότι δε μπορω και δε ξέρω να εκφράζομαι διαφορετικά. Απλώς αλλάζω τον τρόπο με τον οποίο άφηνα τον χρόνο,τις επιτυχίες τις αποτυχίες να περνάνε,χωρίς να νιώθω τίποτα,η το να νιώθω παραπάνω απο το κανονικό. Οι εμφανίσεις ίσως γίνουν πολύ λιγότερες στο σύνολο. Αλλά σίγουρα θα νιώθω καλύτερα με αυτό. Θελω να πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ στην @panik_entertainment_group και στον @garsenakos που στηρίζει την αποψη μου πανω σε όλες τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες. Και δηλωνω δημόσια οτι, ο @garsenakos ειναι ο πιο καθαρός ανθρωπος που συνεργάστηκα ποτέ,(οπως και o @george.levendis παλαιότερα),θα είμαι δίπλα του,(είναι δίπλα μου,μου έχει πει,) μέχρι το τέλος. Και όλα αυτά την ώρα που όλη η χώρα ζεί στην νέα #παρανοια αλλά και στην παλιά επίσης. Στο πικ ας πούμε. ————————— ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΖΩ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΩ. Όπως όλοι. ———————— (Όλα παίζουν.μπορεί συντομα να ακυρώσω ολο το παραπάνω κείμενο πχ.Όλα παίζουν.Εξαρτάται το ΠΩΣ.) ———————— ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ——————— ΝΞ. #παρανοια #respect

A post shared by NINO (@ninoxypolitas) on Mar 6, 2019 at 6:00pm PST

Εμείς, να του ευχηθούμε να είναι καλά μέσα στην ψυχή του και οι επιλογές του να τον γεμίζουν ικανοποίηση!

Πηγή: www.enimerotiko.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.