«Θέλω κι εγώ μια μαμά»: Αγοράκι 9 ετών αναζητά εδώ και 6 χρόνια οικογένεια

featured image

Χιλιάδες αιτήσεις υιοθεσίας: Συγκίνηση σε παγκόσμιο επίπεδο προκάλεσε ένας εννιάχρονος από τις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα παιδί από την Οκλαχόμα, ο οποίος δέχθηκε χιλιάδες αιτήσεις για να υιοθετηθεί. Οι αιτήσεις υποβλήθηκαν, έπειτα από την έκκλησή του να αποκτήσει οικογένεια.

Ο Τζόρνταν βρίσκεται στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας εδώ και έξι χρόνια. Μιλώντας, στο πρακτορείο ειδήσεων KFOR, είπε ότι επιθυμεί απελπισμένα ένα μόνιμο σπίτι. Ειδικά μετά την υιοθεσία του βιολογικού μικρότερου αδερφού του, Μπράισον από μία οικογένεια.

Χιλιάδες αιτήσεις υιοθεσίας: Τι δήλωσε ο Τζόρνταν στο συγκινητικό κλιπ


«Θα ήθελα απλώς μια οικογένεια. Κάποιον να φωνάζω ‘μαμά’ και ‘μπαμπά’ ή απλώς μια μαμά ή έναν μπαμπά. Δεν με νοιάζει πραγματικά…», δήλωσε ο Τζόρνταν, ο οποίος σήμερα ζει σε ένα σπίτι με άλλα παιδιά που δίνονται προς υιοθεσία. Ερωτηθείς πού θα πήγαινε αν μπορούσε οπουδήποτε στον κόσμο, απάντησε, «σε ένα πάρτι υιοθεσίας όπου θα μπορούσα να βρω ένα σπίτι».

Στο συγκινητικό κλιπ, ο Τζόρνταν πρόσθεσε ότι θέλει μια οικογένεια, ώστε “να μπορούσε να έχει μερικούς ανθρώπους για να μιλά κάθε φορά που το χρειάζεται”. “Ελπίζω να με διαλέξετε”, είπε καταλήγοντας.

Χιλιάδες αιτήσεις υιοθεσίας: Τι ανέφερε εργαζόμενος του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Η.Π.Α.

Έπειτα από αυτό, εντός 12 ωρών από την προβολή του βίντεο, υπήρξαν περισσότερες από 5.000 αιτήσεις από ενήλικες που ενδιαφέρθηκαν να τον υιοθετήσουν. “Βρίσκομαι στη διαδικασία ανάγνωσης αυτών των αιτήσεων για να επιλέξω μια οικογένεια και να προσπαθήσω να προχωρήσουμε», δήλωσε ο Κρίστοφερ Μάρλοου, ο οποίος εργάζεται στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Η.Π.Α. “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για όλο αυτό και ελπίζω να έγινε αυτό που έπρεπε για να βρούμε σε αυτό το παιδί γρήγορα ένα σπίτι”, πρόσθεσε.

Πηγή: www.enimerotiko.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.