Ηθοποιός κόντεψε να πεθάνει όταν πήρε βαριά πικρόχολο αστείο παρουσιαστή

featured image

Η γνωστή βρετανή τηλεοπτική σταρ αποκάλυψε πολλά για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της σειράς «Sheridan Smith: Becoming Mum».

Η νέα μαμά ανακάλεσε ένα τρομακτικό περιστατικό όταν αποφάσισε να κόψει μια κι έξω τα χάπια που έπαιρνε για την κατάθλιψη. Αποτέλεσμα; Να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με επιληπτικές κρίσεις.

Την αποκάλυψη έκανε για να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες και να βοηθήσει τον κόσμο να διαχειριστεί καλύτερα θέματα ψυχικής υγείας.

Η 39χρονη σταρ, με περιουσία πάνω από 17 εκατ. λίρες, θυμάται ακόμα το πικρόχολο αστείο που έκανε εις βάρος της ο παρουσιαστής Graham Norton: «Ο Graham έκανε ένα αστείο ουσιαστικά σε βάρος μου υπαινισσόμενος πως ήμουν αλκοολική».


«Ένιωθα τόσο ταπεινωμένη. Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος είναι ότι ήμουν πράγματι εθισμένη στα αντικαταθλιπτικά. Εκείνη τη νύχτα πήγα σε ένα ξενοδοχείο, στο τρελό μυαλό μου είπα ότι δεν θέλω να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης, θα το κάνω μόνη μου. Πήγα λοιπόν εκεί και σταμάτησα να παίρνω τα χάπια μου».

«Εντελώς αναπάντεχα, η φίλη μου με πήρε τηλέφωνο και πέρασε από το ξενοδοχείο. Είναι θαύμα που το έκανε, σαν να με πρόσεχε κάποιος, γιατί αυτό που δεν είχα συνειδητοποιήσει είναι πως αν σταματήσεις να παίρνεις τη θεραπεία, αν σταματήσεις ξαφνικά τα χάπια, παθαίνεις κρίσεις».

Και τελειώνει: «Με δυο λόγια, έπαθα πέντε κρίσεις και με έτρεξαν στα επείγοντα και ήταν εκείνη [η φίλη] που με έκανε να αναπνεύσω ξανά».

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.