Ρούλα Κορομηλά: Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στη μητρότητα

featured image

Την άποψή της για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Τζένη Μπαλατσινού, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της, εξέφρασε η Ρούλα Κορομηλά.

«Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόσος θόρυβος και επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικών(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες, φτωχές κλπ. Όλες τις σέβομαι, τις στηρίζω χαίρομαι και χειροκροτώ. Μπράβο σας!

Η μητρότητα και τα παιδιά, θεωρώ, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρίσματος και εμπαθών σχολίων.

Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδικτυακού φίλου, του Skroutz: “ Καλό θα ήταν να πάψει ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί ότι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του… Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατί τόσο σκοτάδι πια», έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram.

View this post on Instagram


Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατι τοσος θορυβος κ επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Καθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικων(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες ,φτωχές κλπ. Ολες τις σέβομαι τις στηρίζω χαιρομαι κ χειροκροτώ. 👏🏻👏🏻Μπράβο σας! Η μητρότητα και τα παιδια , θεωρώ, πως σε καμμία περίπτωση δεν πρεπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρισματος κ εμπαθών σχολίων. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδυκτιακου φίλου, του Skroutzzzz. “ Καλο θα ήταν να πάψει ενα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί οτι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του…Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατι τοςο σκοτάδι πια». 🙏🏻🙋💙#iamwoman#ilovethechildren ❤️

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on Aug 29, 2020 at 7:39am PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.