Η έμμεση απάντηση Κουτσόπουλου σε Μπαλάφα: Οι απόψεις μας διαμορφώνουν τον κοινωνικό μας περίγυρο

featured image

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Λεωνίδα Μπαλάφα, πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον έθεσε εκτός του Samano Festival το οποίο διοργανώνει, λόγω του κειμένου που είχε δημοσιεύσει και αφορούσε στον κορονοϊό, ο γνωστός σεφ ανέβασε μία δική του όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram, όπου μπορεί να μην ονομάζει τον τραγουδιστή, όμως, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μια έμμεση απάντηση σε εκείνον.

«Παλιά… Εκεί στα 16 το πρώτο δίπλωμα που μπορούσες να βάλεις ήταν στην τροχαία για μηχανάκι μέχρι 50cc…εμείς τότε, «αχόρταγοι εραστές» της ταχύτητας, το κάναμε το glx όλο nikel και του πειράζαμε το μοτέρ να το κάνουμε 72cc…η 90αρι… Επί της ουσίας δλδ, με 8 χιλιόμετρα παραπάνω θα πηγαίναμε… Αλλά οκ… Μας έφτανε… Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθε η κ. Μαρία όταν ήρθε η ανακοίνωση της απόφασης για την αγορά… Όταν έμαθε και για αυτή τη «μίνι» παρανομία αναστέναξε (τι έχεις τραβήξει κι εσύ ρε μάνα) και μου είπε να κάνω ότι νομίζω αρκεί να έχω σκεφτεί καλά τις συνέπειες των πράξεων μου… Με Sebring εξάτμιση, όλο nikel, πειραγμένο καρμπυρατέρ και 72 cc Glx όργωνα τους δρόμους με το ημιπαρανομο «δίτροχο » βέλος μου… Την πρώτη φορά που με πήγαν στο τμήμα… Μη έχοντας το δίπλωμα που να με καλύπτει το τηλεφώνημα ήταν εννοείται στην κ. Μαρία… – έλα μαμά… Με έχουν στο τμήμα… – τουτ τουτ…. Τουτ τουτ… Μου το έκλεισε… Μόλις γύρισα μυξοκλαιγοντας σπίτι ένοιωθα προδομένος από την εγκατάλειψη… Αργότερα κατάλαβα την αξία εκείνης της κίνησης (φαντάζομαι δε το έκανε με ευκολία) της κ. Μαρίας… Μόλις μας είχε μάθει να είμαστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι στα λόγια και τις πράξεις μας και το οποίο κόστος μπορεί να προκύπτει.

Υγ η προσωπική μας αισθητική αλλά και οι απόψεις μας διαμορφώνουν τον κοινωνικό μας περίγυρο…

Υγ2 οι μόνες απορίες μου σε σχέση με τις διάφορες θεωρίες είναι πως γίνεται στα 38 να έχω ένα συρτάρι γεμάτο μονές κάλτσες…. Που πάνε τα ταίρια τους όταν ενώ εσύ ο ίδιος έχεις βάλει το πλυντήριο ανοίγοντάς το (ανεξάρτητα από το πρόγραμμα πλύσης που έχεις επιλέξει…) το ζευγάρι λείπει…? Και γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν Ρομα να φοράει γυαλιά μυωπίας…?

Υγ3 Ασχέτως ποτέ θα λάβει χώρα το φεστιβάλ, περιμένοντας κι εμεις να δούμε τις εξελίξεις, θα γίνει στο πλαίσιο της ασφάλειας και των μέτρων που ως «διοργανωτές» οφείλουμε να εξασφαλίσουμε απέναντι στους καλλιτέχνες, τον κόσμο που θα εργάζεται εκεί και στον κόσμο που θα έρθει να το χαρεί.

Οποίος έχει διαφορετική προσέγγιση ας έρθει να βάλει την δική του υπογραφή…

Υγ4 αν δείτε ένα κορίτσι που σας αρέσει και η μάσκα σας κρύβει το χαμόγελο… Μην τα παρατήσετε… Κλείστε της το μάτι…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Παλιά… Εκεί στα 16 το πρώτο δίπλωμα που μπορούσες να βάλεις ήταν στην τροχαία για μηχανάκι μέχρι 50cc…εμείς τότε, «αχόρταγοι εραστές» της ταχύτητας, το κάναμε το glx όλο nikel και του πειραζαμε το μοτέρ να το κάνουμε 72cc…η 90αρι… Επί της ουσίας δλδ, με 8 χιλιόμετρα παραπάνω θα πηγαίναμε… Αλλά οκ… Μας έφτανε… Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθε η κ. Μαρία όταν ήρθε η ανακοίνωση της απόφασης για την αγορά… Όταν έμαθε και για αυτή τη «μίνι» παρανομία αναστέναξε (τι έχεις τραβήξει κι εσύ ρε μάνα) και μου είπε να κάνω ότι νομίζω αρκεί να έχω σκεφτεί καλά τις συνέπειες των πράξεων μου… Με Sebring εξάτμιση, όλο nikel, πειραγμένο καρμπυρατέρ και 72 cc Glx οργωνα τους δρόμους με το ημιπαρανομο «δίτροχο » βέλος μου… Την πρώτη φορά που με πήγαν στο τμήμα… Μη έχοντας το δίπλωμα που να με καλύπτει το τηλεφώνημα ήταν εννοείται στην κ. Μαρία… – έλα μαμά… Με έχουν στο τμήμα… – τουτ τουτ…. Τουτ τουτ… Μου το έκλεισε… Μόλις γύρισα μυξοκλαιγοντας σπίτι ένοιωθα προδομένος από την εγκατάλειψη… Αργότερα κατάλαβα την αξία εκείνης της κίνησης (φαντάζομαι δε το έκανε με ευκολία) της κ. Μαρίας… Μόλις μας είχε μάθει να είμαστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι στα λόγια και τις πράξεις μας και το οποίο κόστος μπορεί να προκύπτει. Υγ η προσωπική μας αισθητική αλλά και οι απόψεις μας διαμορφώνουν τον κοινωνικό μας περίγυρο… Υγ2 οι μόνες απορίες μου σε σχέση με τις διάφορες θεωρίες είναι πως γίνεται στα 38 να έχω ενα συρτάρι γεμάτο μονές κάλτσες…. Που πάνε τα ταίρια τους όταν ενώ εσύ ο ίδιος έχεις βάλει το πλυντήριο ανοίγοντάς το (ανεξάρτητα από το πρόγραμμα πλύσης που έχεις επιλέξει…) το ζευγάρι λείπει…? Και γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν Ρομα να φοράει γυαλιά μυωπίας…? Υγ3 Ασχέτως ποτέ θα λάβει χώρα το φεστιβάλ, περιμένοντας κι εμεις να δούμε τις εξελίξεις, θα γίνει στο πλαίσιο της ασφάλειας και των μέτρων που ως «διοργανωτές» οφείλουμε να εξασφαλίσουμε απέναντι στους καλλιτέχνες, τον κόσμο που θα εργάζεται εκεί και στον κόσμο που θα έρθει να το χαρεί. Οποίος έχει διαφορετική προσέγγιση ας έρθει να βάλει την δική του υπογραφή… Υγ4 αν δείτε ένα κορίτσι που σας αρέσει και η μάσκα σας κρύβει το χαμόγελο… Μην τα παρατήσετε… Κλείστε της το μάτι…


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) στις 24 Αύγ, 2020 στις 4:38 μμ PDT

Το χρονικό της ιστορίας

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές μέρες, όταν ο Λεωνίδας Μπαλάφας μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού αλλά και στη χρήση μάσκας, μέτρο στο οποίο τάχθηκε κατά. Αυτή η ανάρτησή του, σύμφωνα με τον ίδιο τον «έβγαλε» από το Samano Festival του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Η πρώτη ανάρτηση του τραγουδοποιού προκάλεσε κύμα συζήτησης στο προφίλ του με τους διαδικτυακούς του φίλους να διχάζονται ενώ έγινε viral.

«Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομακρατημενος βεβαίως βεβαίως από την προπαγάνδα των κυβερνητικών ΜΜΕ που έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες(μας λέγανε οι μεγαλύτεροι «εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα να καταλάβετε τι σημαίνει,» νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο) σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν τα 150 ευρώ γίνουν 1000 ή και δύο χρόνια φυλάκιση. Τότε τι; Θα κατεβάσουμε και τα βρακιά μας;

Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη. Οχι Νίκη Κεραμεως. Όχι Χαρδαλια.Όχι Μαζανη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild.

ΑΝΗΚΕΙ στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε.

Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G.

Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιοδρας για τα εμβόλια του Gates. Όταν όλα ενεργοποιηθουν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνιος θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους.

Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.

Αναπνεύστε ελεύθερα!» έγραψε ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο κείμενο του.

Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομακρατημενος βεβαίως βεβαίως από την…

Δημοσιεύτηκε από Λεωνίδας Μπαλάφας στις Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020

Χθες, το απόγευμα με άλλη ανάρτηση, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε στους φίλους του πως λόγω της πρώτης ανάρτησης και των όσων έγραψε, απομακρύνθηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από το φεστιβάλ.

«Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μόλις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival. Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους,τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες» έγραψε.

Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μολις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival..Εμένα…

Δημοσιεύτηκε από Λεωνίδας Μπαλάφας στις Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.