Βαλβέρδε: Ο Μέσι ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ

featured image

Στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Champions League, με αντίπαλο τη Λίβερπουλ στο «Καμπ Νου», ο Λιονέλ Μέσι είχε δώσει ακόμα μια σπουδαία παράσταση στο κοινό της Βαρκελώνης, βάζοντας την Μπαρτσελόνα με τα δύο γκολ που είχε σημειώσει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στον τελικό της Μαδρίτης.

Η εκτέλεση φάουλ με την οποία πέρασε την μπάλα από το... μάτι της βελόνας για να τη στείλει στα δίχτυα του Άλισον θα μνημονεύεται και θα παρουσιάζεται στα highlights για πολλά χρόνια. Ωστόσο, η ρεβάνς του Άνφιλντ ήρθε σαν... χαστούκι για την Μπάρτσα, η οποία στο Μέρσεϊσαϊντ καθηλώθηκε από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, για να γνωρίσει έναν βαρύ αποκλεισμό με 4-0. Κάτι που είχε βιώσει και μόλις πριν ένα χρόνο, όταν τότε η Ρόμα ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και πέταξε τους Καταλανούς εκτός συνέχειας, στα προημιτελικά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Αυτός ο αποκλεισμός και με τον τρόπο που ήρθε στοίχισε αρκετά στον Μέσι. Ο Αργεντινός άσος, όπως και όλοι στους «μπλαουγκράνα», θεωρούσαν σίγουρη την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας ως στόχο ένα μοναδικό τρεμπλ. Όπως τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το ματς με τη Χετάφε, ο αρχηγός της ομάδας του παραμένει πολύ επηρεασμένος από το γεγονός αυτό, κάτι που προσπαθεί να ξεπεράσει, παρά το ότι έχουν περάσει μέρες από εκείνη τη βραδιά του Ανφιλντ.

«Όλοι θα το ξεπεράσουμε, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολο από ό,τι στην αρχή. Ο Μέσι ακόμα κάνει προσπάθεια να ξεπεράσει την πικρή ήττα από τη Λίβερπουλ. Όλοι ελπίζαμε ότι θα φτάσουμε στον τελικό του Champions League, όμως τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό Κυπέλλου και πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό», υπογράμμισε ο «Τσιγκούρι».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.