Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιο παιδί του είναι ο πιο σκληρός κριτής του

featured image

Στη διαφορετική συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, απάντησε σε αρκετά θέματα που αφορούσαν την οικογένειά του. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι η κόρη του, Δάφνη, μιλάει δυνατά και του θυμίζει τη μητέρα του, Μαρίκα, ενώ ο γιος του Κωνσταντίνος έχει το χιούμορ του παππού του, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Από τα παιδιά σας, πιο του ασκεί την πιο σκληρή κριτική;», τον ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την απάντησή του να είναι: «Πολιτικά πολύ πιο σκληρός είναι ο Κωνσταντίνος. Με βοηθάει να καταλάβω πώς βλέπει ένα νέο παιδί τον κόσμο. Η Δάφνη είναι η πιο αδικημένη από το γεγονός ότι μου απορροφά πολύ χρόνο αυτό που κάνω. Μου λέει αρκετές φορές ότι "γιατί δεν έκανες μια διαφορετική δουλειά". Ξεκλέβω, πάντως λίγο χρόνο για να περνάω μαζί της. Την παίρνω αρκετές φορές μαζί μου και κάποιες φορές διαβάζουμε μαζί. Πάντως, πήγαινα πάντα στις γιορτές του σχολείου. Δεν έχω χάσει σημαντικές στιγμές των παιδιών μου».

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι «τις γραβάτες μου τις διαλέγει και τις αγοράζει η Μαρέβα», όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από στιλιστικά θέματα.

Για τον πατέρα του και τα μυστικά ευεξίας και μακροζωίας του, όπως ο μεσημεριανός ύπνος, ή το κρητικό λάδι και εάν τα ακολουθεί και ο ίδιος, είπε: «Ο πατέρας μου σχεδόν πάντα γυρνούσε σπίτι και έπαιρνε έναν μεσημεριανό ύπνο. Το δικό μας πρόγραμμα είναι πιο πιεστικό. Ωστόσο, ακολουθώ υγιεινή διατροφή, όπως να τρέφομαι με ελαιόλαδο και μέλι. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι να μην φορτωνόμαστε με άγχος. Ο πατέρας μου πάντα ξυπνούσε και έλεγε «τι δημιουργικό μπορώ να κάνω σήμερα;». Το ίδιο προσπαθώ να κάνω κι εγώ».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.