Κώστας Μπακογιάννης: Στις γειτονιές της Αθήνας μέχρι την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου

featured image

Τα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων και των εργαζομένων στην Δουκίσσης Πλακεντίας στους Αμπελοκήπους  συζήτησε το μεσημέρι μαζί τους ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων συνεχίζει μέχρι και την τελευταία ημέρα  της προεκλογικής περιόδου τις επισκέψεις που ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου στις 129 γειτονιές της πόλης.

«Το πρόγραμμά μας μπορεί να αλλάξει την Αθήνα. Να την κάνει μια πόλη που χαίρεσαι να ζεις. Η συμμετοχή σας στις εκλογές είναι βασική προϋπόθεση για να φύγουμε μπροστά», τόνισε επισημαίνοντας ότι το ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» περιγράφει με σαφήνεια πως, πότε, που, με τι κόστος και με ποιες πηγές χρηματοδότησης θα γίνει κάθε αναγκαία παρέμβαση και δράση.

«Η κάλπη της Κυριακής μας θέλει όλους παρόντες. Να βάλουμε τα δυνατά μας για να σηκώσουμε όλοι μαζί την Αθήνα ψηλά», ήταν  το μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου στις Αθηναίες και τους Αθηναίους. Και πρόσθεσε: «Ολοκληρώνουμε την προεκλογική περίοδο όπως  ακριβώς την αρχίσαμε στις 5 Νοεμβρίου. Συζητώντας για την Αθήνα στις γειτονιές της Αθήνας », υπογράμμισε ο Κώστας Μπακογιάννης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.