Ανησυχία στη Βουλγαρία για επεισόδια στο ντέρμπι της Σόφιας

featured image

Έντονη είναι η κινητοποίηση των Αρχών στη Βουλγαρία ενόψει του σημερινού ντέρμπι της Σόφιας ανάμεσα στη Λέφσκι και την ΤΣΣΚΑ, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια, υπό τον φόβο σοβαρών επεισοδίων. Η Μητροπολιτική Διεύθυνση Εσωτερικών έχει μετατρέψει σε... αστακό την πρωτεύουσα της χώρας, τόσο όσον αφορά για την προστασία της δημόσιας τάξης όσο και για την κυκλοφοριακή ασφάλεια.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 στο εθνικό στάδιο «Vasil Levski» και -όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών- πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, οι αστυνομικοί θα βρίσκονται στον χώρο, αλλά και περιμετρικά του σταδίου, ώστε να διασφαλιστεί πως δεν θα γίνουν έκτροπα, αφού ο φόβος για κάτι τέτοιο είναι πολύ έντονος.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στα σημεία ελέγχου του σταδίου οι αστυνομικοί θα κάνουν λεπτομερή έλεγχο όλων των φιλάθλων. Οι ανήλικοι θα γίνουν δεκτοί στο γήπεδο μόνο εάν συνοδεύονται από ενήλικα κηδεμόνα που θα έχει συμπληρώσει υπεύθυνη δήλωση, την οποία και θα παραδώσει στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί θα κάνουν έλεγχο για να αποτραπεί η είσοδος απαγορευμένων αντικειμένων στο στάδιο (πυροβόλα όπλα, πυροτεχνήματα, μαχαίρια, μπαστούνια, κιβώτια, μπουκάλια, συμπεριλαμβανομένων των αρωμάτων και των ομπρελών).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.