Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Σέρχιο Ράμος σκέφτεται να φύγει το καλοκαίρι»

featured image

Μια είδηση που δημιουργεί αίσθηση μετέδωσε η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή, «El Chiringuito» στο «La Sexta». Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, ο Σέρχιο Ράμος θεωρεί πως ο κύκλος του στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει κλείσει και ότι ήρθε η ώρα για να αλλάξει παραστάσεις στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, οι τάσεις φυγής του έμπειρου Ισπανού αμυντικού γεννήθηκαν έπειτα από την αντιπαράθεση που είχε στα αποδυτήρια με τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στο Champions League. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, το οποίο του αποφέρει 12,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, ούτε όμως έχει διαψευστεί. Ωστόσο, η AS πήγε το θέμα ένα βήμα παρακάτω και αναφέρει τους πιθανούς μελλοντικούς προορισμούς του Ράμος, που σύμφωνα με το μαδριλένικο Μέσο που φημίζεται για την εγκυρότητά του στο ρεπορτάζ της Ρεάλ, πιθανοί προορισμοί είναι τέσσερις.

Αυτοί φέρεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είχε κάνει ξανά στο παρελθόν κρούση για τον αρχηγό της εθνικής Ισπανίας, η Λίβερπουλ, που θέλει να τον βάλει στο πλευρό του Φιρχίλ φαν Ντάικ για να δημιουργηθεί το κορυφαίο αμυντικό δίδυμο στον κόσμο, η Κίνα και… η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο, σύμφωνα με τους Ιταλούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.