Παναθηναϊκός: Έρχεται πρόταση για Χατζηγιοβάνη

featured image

Ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε για τον Παναθηναϊκό, σε μια περίεργη χρονιά για τον σύλλογο, η οποία ξεκίνησε με πολλές αμφιβολίες για την πορεία στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε εντυπωσιακά, αλλά δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που άπαντες θα ήθελαν στην ομάδα, δηλαδή με την εξασφάλιση θέσης στην Ευρώπη, που θα «έσβηνε» την τιμωρία της UEFA.

Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Ο νεαρός εξτρέμ έλαμψε με την παρουσία του και κυρίως με το καλώς εννοούμενο αγωνιστικό θράσος που έβγαλε στο χορτάρι και μοιάζει αυτήν τη στιγμή ως ο βασικότερος υποψήφιος (μαζί με τον Σωκράτη Διούδη πιθανότατα) για να φέρει μια εξαιρετική πρόταση στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Πράσινη, εκτιμάται ότι στο προσεχές διάστημα θα φτάσει κάποια προσφορά για την 21χρονο εξτρέμ, καθώς ο ατζέντης του ψάχνεται στο εξωτερικό. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι πιθανό να γίνει κρούση επισήμως εντός Ιουνίου -πιθανότατα προς τα τέλη του μήνα- με τα χρήματα που θα προσφερθούν στον ελληνικό σύλλογο να υπολογίζονται γύρω στο 1 με 1,5 εκατ. ευρώ.

Το αν θα προχωρήσει η περίπτωση θα εξαρτηθεί από δύο παράγοντες: από τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο Χατζηγιοβάνης, αλλά και από το ύψος της προσφοράς που θα γίνει στο «τριφύλλι», καθώς δεν είναι σίγουρο ότι το ποσό αυτό θα ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.