Μητσοτάκης: Οι Έλληνες παίρνουν το μέλλον στα χέρια τους

featured image

Πολίτες της Θεσσαλονίκης, Περήφανοι Μακεδόνες, η Θεσσαλονίκη σήμερα μίλησε, η Μακεδονία μίλησε. Οι Έλληνες παίρνουν το μέλλον στα χέρια τους. Την Κυριακή θα γράψουμε όλες και όλοι μαζί τη δική μας ξεχωριστή ιστορία, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Θεσσαλονίκη.

Παίρνω δύναμη από την αγάπη σας και υπόσχομαι να την ανταποδώσω με ευθύνη, αλήθεια, με δουλειά, με αποτέλεσμα για όλες τις Ελληνίδες, για όλους τους Έλληνες.

«Κλείνω εδώ στη Θεσσαλονίκη μια μακρά πορεία που κράτησε κάτι παραπάνω από 3 χρόνια. Πήγα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Συνάντησα χιλιάδες Έλληνες. Είδα στα μάτια τους την απογοήτευση για τα χρόνια που χάθηκαν στην κρίση. Είδα και την αποφασιστικότητα να στηρίξουν τις οικογένειές τους με αξιοπρέπεια.

Πρώτα απ"όλα ο αγώνας που δίνουμε είναι για τη νεολαία . Είναι για να έχετε ένα μέλλον καλύτερο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Ξέρω ότι οι Έλληνες δεν θέλουν να περνάει η ζωή μπροστά τους και να νιώθουν αμέτοχοι. Ξέρω πως νιώθουν ότι μπορούν να πάρουν ξανά τα πράγματα στα χέρια τους. Αυτό το οδοιπορικό στα σπλάχνα της Ελλάδας, αυτή η πορεία με το λαό με έκανε πιο δυνατό, πιο σίγουρο για αυτά που μπορούμε να πετύχουμε.

Η Θεσσαλονίκη είναι η Ελλάδα, η Μακεδονία είναι η Ελλάδα. Η Ιστορία αυτού του τόπου μας θυμίζει ότι το έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο. Και όταν η ελληνική σημαία κυματίζει πιο ψηλά από τα κομματικά λάβαρα. Αυτό κάνουμε τώρα, αυτό πρέπει να κάνουμε. Η χώρα σήμερα ζητά μια μεγάλη πολιτική αλλαγή γι"αυτό την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι ΝΔ».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.