Τελικός Champions League: Κόντρα Ποκετίνο-Ρεάλ Μαδρίτης λίγο πριν το μεγάλο ματς

featured image

Αν είχε κάποιες πιθανότητες για το μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα και τη μετακίνηση στη Ρεάλ Μαδρίτης στο εγγύς μέλλον, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο... έβαλε τα χέρια του κι έβγαλε τα μάτια του!

Ο Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Partidazo de COPE», αναφέρθηκε στη φιλοξενία από τη Ρεάλ στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «σπιρουνιών» για τον μεγάλο τελικό του Champions League στο Wanda Metropolitano, την 1η Ιουνίου.

Όπως και η Λίβερπουλ, έτσι και η Τότεναμ θα χρησιμοποιήσουν το προπονητικό κέντρο των «μερένγκες» για προπονήσεις, με τον Ποτσετίνο όμως να δηλώνει πως είχε ζητήσει και διανυκτέρευση της ομάδας του στο Valdebebas, με τον Πέρεθ να δίνει αρνητική απάντηση.

Η Ρεάλ, τοποθετήθηκε επίσημα και ξεκαθάρισε πως τα μοναδικά αιτήματα που έλαβε ήταν για τη χρήση του προπονητικού κέντρου στο κομμάτι των αγωνιστικών χώρων και των αποδυτηρίων και τίποτα περισσότερο, τονίζοντας ότι: «Ο σύλλογός μας έχει δείξει ότι είναι διαθέσιμος προς όλα τα αιτήματα που μας μεταφέρονται από την UEFA και ουδέποτε υπήρξε αίτημα για τη χρήση και των κοιτώνων...».

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.