Ολυμπιακός: «Μπάσιμο» απόκτησης για τον Ματέο Γκαρσία

featured image

Ο Ολυμπιακός έχει μια ομάδα στην οποία ο προπονητής του θα ήθελε να διατηρήσει το «δέσιμο» το οποίο απέκτησε προς το τέλος της σεζόν που τελείωσε. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως θα γίνουν και… ενέσεις ποιότητας, όπως και κινήσεις που θα καλύψουν τις όποιες απώλειες προκύψουν στο ρόστερ λόγω πωλήσεων παικτών.

Μια από τις περιπτώσεις αυτές είναι του Ματέο Γκαρσία, του παίκτη που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στον Άρη. Μάλιστα, από την Ισπανία είναι έντονη η φημολογία που συνδέει τον παίκτη με τους Πειραιώτες. Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», υπάρχουν πληροφορίες από την Ιβηρική πως αντιπροσωπεία της Λας Πάλμας, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του 22χρονου μεσοεπιθετικού, βρίσκεται από χθες στην Αθήνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν τίποτα, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά έλεγε πως ο Γκαρσία θα πωληθεί, αλλά όχι στην Ελλάδα. Πάντως, το ενδιαφέρον για τον Αργεντινό είναι δεδομένο, όπως και το γεγονός πως είναι ανεξάρτητο με την περίπτωση του Μπρούνο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ατρόμητο.

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει επαφές με την αυστριακή Λασκ Λιντς για τον Βραζιλιάνο ακραίο μέσο, με τις διαπραγματεύσεις να γίνονται σε ένα ποσό γύρω στο μισό εκατομμύριο ευρώ και η συγκεκριμένη μεταγραφή φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί.

Πάντως, αυτή η υπόθεση που μοιάζει πιο ζόρικη και στον Πειραιά θα ήθελαν να ολοκληρωθεί με επιτυχία, είναι αυτή του Ρούμπεν Σεμέδο της Βιγιαρεάλ. Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες ουσιαστικά τα έχουν βρει για τον δανεισμό του Πορτογάλου αμυντικού, ο οποίος ενδέχεται να προλάβει τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους και να γίνει η πρώτη καλοκαιρινή άφιξη στο Λιμάνι.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.