ΑΕΚ: Πλησιάζει σε Βράνιες, σκληρό πρέσινγκ για

featured image

Μπορεί ακόμη στην ΑΕΚ να μην έχει ξεκινήσει δυναμικά η υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν προχωράει. Και αυτό γιατί η λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους όλο και γεμίζει, ενώ στα γραφεία της ΠΑΕ πηγαίνουν συνεχώς προτάσεις από ατζέντηδες.

Όμως, βασική επιδίωξη είναι να επιστρέψει ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός έχει εκφράσει πολλές φορές την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Ένωση, με την επιθυμία αυτή να είναι αμοιβαία. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το γεγονός ότι η Άντερλεχτ έμεινε εκτός Ευρώπης, κάτι που σημαίνει πως θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν. Ήδη ο Βενσάν Κομπανί έγινε γνωστό ότι θα αναλάβει τον ρόλο παίκτη προπονητή και ο Βόσνιος δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

Βασικό εμπόδιο είναι το συμβόλαιο του 29χρονου άσου, καθώς αμείβεται με περίπου 900.000 ευρώ ετησίως. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ανέβει τόσο ψηλά, κάτι που σημαίνει πως είτε ο Βράνιες θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του ή η Άντερλεχτ να δεχτεί να του καλύψει μέρος του συμβολαίου του. Είναι σίγουρο πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Από εκεί και πέρα, ο Μάικελ Μέσα και ο Μαρκ Γκουάλ είναι μέσα στη λίστα των παικτών που αρέσουν στον Μανόλο Χιμένεθ για τη θέση του μέσου και του φορ, αντίστοιχα, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν προχωρήσει σε επαφές για την απόκτησή τους.

Μεγάλος πόθος στον «δικέφαλο» είναι ο Αλιού Ντιένγκ, καθώς η περίπτωσή του έχει ξεχωρίσει αναφορικά με την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο 21χρονος μεσοαμυντικός από το Μάλι αρέσει πολύ και έχει εγκριθεί από τον Σεβιγιάνο κόουτς, ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον παίκτη, ο οποίος έχει εκφραστεί θετικά στο να κάνει το βήμα τους προς την Ευρώπη μέσω της Ελλάδας.

Το «αγκάθι» αυτήν τη στιγμή έχει να κάνει με την Αλζέρ, την ομάδα που ανήκει τώρα, καθώς το σκηνικό εκεί είναι αρκετά ρευστό. Οι απαιτήσεις των Αλγερινών φτάνουν στο 1 εκατ. ευρώ, αλλά δύσκολα θα βρουν αυτά τα χρήματα, κάτι που στην Ένωση το γνωρίζουν και εκεί ποντάρουν στις διαπραγματεύσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει κάνει δικούς της τον εξτρέμ της ΑΕΛ Ντέλετιτς και τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης Αθανασιάδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.