Εκλογές 2019: Το σποτ του ΚΚΕ που «θέλει να διαλύσει τα σκοτάδια»

featured image

«Διαλύουμε τα σκοτάδια» είναι ο τίτλος του νέου σποτ του ΚΚΕ ενόψει της προσεχούς εκλογικής διαδικασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου.

Στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται απόσπασμα από ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απευθυνόμενος στην Νέα Δημοκρατία λέει: «Εσείς δεν πιάσατε ποτέ πλεονάσματα, εμείς πιάσαμε τους στόχους του προγράμματος». Ακολουθεί μέρος ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος σημειώνει: «Δεν είμαι εδώ πέρα να σας πως ότι θα σκίσω τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο κ. Τσίπρας. Αυτές είναι δεσμεύσεις που δεσμεύουν τη χώρα, τις υπέγραψε ο κ. Τσίπρας».

Την ίδια ώρα, μια λάμπα πηγαίνει και έρχεται, με το σκοτάδι να είναι αυτό που επικρατεί ως σκηνικό. «Σημασία δεν έχει ποιος θα διαχειριστεί τα σκοτάδια, αλλά πως θα τα διαλύσουμε» συνεχίζει το σποτ του Κομμουνιστικού Κόμματος και η λάμπα αυτή στη συνέχεια σπάει.

Στη συνέχεια του σποτ εμφανίζονται νεολαίοι να περπατούν στους δρόμους της πόλης υπό το φως της ημέρας, με καλοκαιρία, με το μήνυμα που ακούγεται να αναφέρει: «Τώρα βαδίζουμε μαζί. Με το δίκιο μας. Την καρδιά μας. Με το ΚΚΕ. Για μια μεγάλη νίκη του λαού. ΚΚΕ».

Δείτε το σποτ:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.