Αυτές είναι οι πιο μισητές ομάδες στην Αγγλία

featured image

Έρευνα σε 26.000 συνθήματα στο Νησί, ανέδειξε τη Λίβερπουλ ως την ομάδα που αντιπαθούν οι περισσότεροι στη μεγάλη κατηγορία και τη Λιντς σε όλες της κατηγορίες της χώρας.

Τι κι εάν έχει παίξει μπαλάρα, εάν διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, εάν είναι στον τελικό του Champions League, εάν στον πάγκο της έχει τον ξεχωριστό Γιούργκεν Κλοπ. Σε έρευνα που διεξήγαγε η οπαδική ιστοσελίδα «FanChants», η Λίβερπουλ αναδείχτηκε ως η πιο μισητή ομάδα της Premier League. Η έρευνα συγκέντρωσε 26.000 ποδοσφαιρικά συνθήματα απ" όλες τις αγγλικές κατηγορίες και οι Reds συγκέντρωναν τα περισσότερα εξ αυτών (50) όσων αφορά τη μεγάλη κατηγορία.

Στη 2η θέση της Premier League βρέθηκε η Τότεναμ (42) και είναι φοβερό ότι αυτές οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν σε λίγες μέρες τον τίτλο του κορυφαίου ευρωπαϊκού club. Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι είναι 3η με 39 εις βάρος της συνθήματα, με τη Γιουνάιτεντ να έχει 34. Υπάρχει όμως ένας άλλος σύλλογος που είναι μακράν του δεύτερου ο πιο μισητός στο Νησί. Πρόκειται για τη Λιντς με τα 117 συνθήματα που τραγουδούν οι αντίπαλοί της.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.