Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει αποδείξει ότι βάζει την πατρίδα πάνω από όλα. Το ίδιο θα κάνει και στην ευρωβουλή

featured image
Η στρατηγική επιλογή της Ενωμένης Ευρώπης είναι για την Ελλάδα μονόδρομος και οι «υπηρέτες» αυτής της επιλογής πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και το υψηλό επίπεδο πολιτικής παρουσίας που χρειάζεται ένας εκπρόσωπος της χώρας μας στα κέντρα αποφάσεων. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αφού απέδειξε εντός συνόρων ότι διαθέτει όλα τα προαπαιτούμενα (γνώση, αποφασιστικότητα, εμπειρία), είναι έτοιμος να αγωνιστεί για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αυτός είναι ο στόχος του στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.



Ξεκινώντας την πολιτική του σταδιοδρομία από τα χαμηλά και κάνοντας ένα βήμα τη φορά, έφτασε μέχρι τα βουλευτικά έδρανα και από κει, με πολλή δουλειά και αγώνα, στο νευραλγικό πόστο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Καραμανλή το 2004. Αυτό που τον ξεχώρισε όμως, ήταν η θητεία του στον Πειραιά ως Δήμαρχος. Η πόλη άλλαξε πρόσωπο και κατεύθυνση χάρη στις δικές του προσπάθειες, με καίριες επεμβάσεις στα σημαντικά προβλήματα. Ακόμα και οι αντίπαλοί του αναγνωρίζουν την προσφορά του, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.



Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι ένα πολιτικό πρόσωπο που δεν μασά τα λόγια του, δεν φοβάται τις μάχες και σίγουρα δεν φοβήθηκε τους θρασύδειλους που αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν κρυμμένοι πίσω από τον μανδύα της «τρομοκρατίας». Βγήκε νικητής και με αυτή τη διάθεση, τη διάθεση της νίκης κόντρα σε όλους και όλα, αντιμετωπίζει όποιο εμπόδιο και όποιο πρόβλημα βρεθεί στο διάβα του.



Η Ευρωβουλή είναι ένα κρίσιμο πεδίο άσκησης πολιτικής που επηρεάζει αποφασιστικά το μέλλον της πατρίδας μας. Και άνθρωποι σαν τον κ. Μιχαλολιάκο πρέπει να είναι παρόντες στα ευρωπαϊκά έδρανα. Για εμάς, για την Ελλάδα, για να έχει αυτός ο τόπος φωνή στα σημαντικά κέντρα αποφάσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.