Πρίγιοβιτς: Αγαπώ τον ΠΑΟΚ

featured image

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς λίγο πριν την επιστροφή του στην Τούμπα μιλάει στο gazzetta.gr για τo σχεδόν βέβαιο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και δίνει όρκο αιώνιας αγάπης στον Δικέφαλο!

Ο σταρ της Αλ-Ιτιχάντ σε μια εξομολόγηση από καρδιάς στο gazzetta.gr, σημειώνει πως θέλει να μιλήσει και να αγκαλιάσει τον Ιβάν Σαββίδη, εξηγεί τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, εκθειάζει τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ επισημαίνει την πολύτιμη συνδρομή των Βιεϊρίνια, Μάτος, Μαουρίτσιο και Βαρέλα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Παράλληλα, παραδέχεται πως για πρώτη φορά στην καριέρα του ταυτίστηκε με μια ομάδα, αναφέροντας πως αγάπησε τον ΠΑΟΚ και δεν θα τον ξεχάσει ποτέ!

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ήμουν 100% βέβαιος πως στεφθούμε φέτος πρωταθλητές γιατί και πέρυσι ήμασταν μακράν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Η φετινή σεζόν είναι φανταστική για την ομάδα. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα μόλις επισημοποιηθεί θα ανήκει και σε μένα γιατί απ" όσο γνωρίζω παραμένω πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ. Πρόσφερα πολλά στον ΠΑΟΚ, όπως και ο ΠΑΟΚ έδωσε πολλά σε μένα.

Αυτός ο τίτλος θα είναι μέρος και της δικής μου επιτυχίας. Είμαι ευτυχής που ο ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσει μετά από τόσα πολλά χρόνια τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει να γίνει στην πόλη. Θα είναι κάτι απίστευτο, κάτι που κανείς δεν θα μπορεί να ξεχάσει».

«Τούτο θα είναι το τρίτο πρωτάθλημα της καριέρας μου. Κατέκτησα δύο πρωταθλήματα με την Λέγκια. Στην πρώτη χρονιά μου κατέκτησε το ντάμπλ, ενώ στη δεύτερη σεζόν αποχώρησα τον Δεκέμβριο για τον ΠΑΟΚ. Νομίζω έπαιξα 14-15 ματς στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Ήταν σημαντική η συνεισφορά μου. Είμαι χαρούμενος που κατακτώ το τρίτο πρωτάθλημα μου αυτή τη φορά με τον ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα πρωταθλήματα στη συνέχεια της καριέρας μου».

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.